Met grip op je emoties is het zoveel gemakkelijker! - GROEI ACADEMIE

Met grip op je emoties is het zoveel gemakkelijker!

Dit doet me denken aan al die keren dat ik vanuit mijn emoties wist te reageren!

Ik neem je even mee in één van mijn emotionele grip ervaringen. Tijdens de jaarlijkse keuring van de brandblussers bleek dat de nieuwe brandblussers niet geheel conform de Belgische wetgeving waren.

Raar, want alvorens deze aankoop te plaatsen hebben we bij de brandweer nagegaan waaraan deze diende te voldoen. Deze informatie hebben we destijds overgemaakt aan onze bewuste leverancier van brandblussers. En omdat we in België strikter zijn dan de Europese Wetgeving bestelde we de ‘BE’-uitvoering, waarvoor we een pak extra bijbetaalde.

Ik contacteer support, en omdat bellen niet kon, doe hen het ganse verhaal per chat. En deze reageren: ‘Alex, das pech hebben’. En deze woorden, die zorgde ervoor dat ik geheel automatisch vanuit het niets op mijn paard zat.

Herkenbaar?

En vroeger toen ik nog niet beter wist, reageerde ik vanuit de emotie, alsof alle remmen losgeslagen zijn, zonder enige grip, en vertelde hen eens goed wat ik dacht!

Ze zouden geweten hebben dat met mij niet te spotten valt! Mijn ongezouten mening met vooral veel niet helpende emoties binnen dit gesprek.

Daarna, wanneer het geluk me meezat kwamen we eruit, zonder blijvende relationele schade.

Nu weet ik hoe dit anders kan.

En jij?

Nu ik weet hoe hiermee om te gaan, is het alsof ik ervoor kies om automatisch in een helpende emotie te stappen!

Een emotie die me doet herpakken, die me grip geeft, waardoor je het gevoel heb meer grip te hebben op je emoties.

Dit alles leerde ze mij tijdens één NLP opleiding!

Net zoals jij dit kan aanleren tijdens één van onze NLP opleidingen!

Na dit herpakken, kwam ik op voor mezelf, me vrij rustig voelende, helder van geest, nieuwsgierig hoe ik dit zo snel tot het gewenste resultaat, het bekomen van twee brandblussers conform de Belgische wetgeving voor zelfstandigen.

De leverancier was zich er niet bewust van dat in België de Europese Wetgeving enkel voldoet voor particulieren, en bedrijven een ‘Benor’-stikker vereisen. Eens dit voor hem duidelijk was, heeft hij ons enorm goed geholpen. Hij heeft zijn verantwoordelijkheid helemaal opgenomen en in plaatst van twee benodigde sticker, heeft hij ze helemaal omgeruild. Eind goed al goed.

Met meer grip op je emoties is het zoveel gemakkelijker, leuker… om voor jezelf op te komen!

Wil ik meer grip op mijn emoties?

Laat ons weten hoe we jou hierbij kunnen helpen!

EERSTVOLGENDE EVENEMENTEN

Motiveren & trajecten:

Internationaal erkende opleidingen in groep:

todo
X