NLP als levenswijze tot veel meer levenskwaliteit! - GROEI ACADEMIE

NLP als levenswijze tot veel meer levenskwaliteit!

Mijn vrouw (Marleen Devisch) en ik (Alex Peeters) worden samen, steeds gelukkiger, omdat we er steeds succesvoller in worden!

In een nog niet zo lang, volgens sommigen, vervlogen tijd… sloeg de vonk tussen Marleen en Alex over, een voor ons enorm te koesteren moment, voor het leven.

Het leek een eeuwigdurend spel van aantrekken, en telkens wanneer ik de vis wilde ophalen, eentje van afstoten. Inmiddels vind ik dit alles best grappig. A ja, Marleen noemt immers ‘Devisch‘ 🙂

Die bewuste vooravond onderweg naar Loppem, waarop ik mij dankzij NLP haar strategie van aantrekken en afstoten bewust werd, haakte de vis zich daarna bijna onmiddellijk vast. En het binnenhalen kon beginnen 🙂

En echte vissers weten dat een grote vis binnenhalen, om bepaalde vaardigheden vraagt, vooral van de visser. En deze had ik destijds nog geheel niet. Ik was nog maar pas aangevangen met het beoefenen van NLP zie je. Enerzijds zag ik er het potentieel van is, en anderzijds zag ik bij haar iets dat wanneer het zich vertoonde mijn hart steeds in vuur en vlam stond, terwijl ik als geheel vanzelf me één voelde met haar liefde voor mij. En dit leverde me momenten van zeer intens geluk op. En hiervan wilde ik meer, steeds meer, steeds weer.

Bij aanvang best moeilijk om vol te houden, tot de dag waarop we ieder voor zichzelf, over het propulsiesysteem beschikten, geheel in lijn met de verslavende gedachte om vanuit de liefde voor elkaar, om gemiddeld steeds meer geluksmomenten per dag te gaan hebben met elkaar… zowel op het werk, als thuis. In wat we samen en in wat we alleen willen doen…

Daarnaast blijven geloven in je idealen, en deze zo nu en dan bijsturen, net zoals de erbij horende zintuiglijke testresultaten, steeds in lijn met mijn, en onze, emotionele persoonlijke en gemeenschappelijke voldoeningen onderweg, ons ten volle bewust zijnde van de pijn die het ons geven zal de dag dat deze emotionele voldoeningen wegvallen. En dit met als enige doel dat we beiden, ieder op zijn manier, steeds gelukkiger gaan worden, en dit in lijn met wat voor ieder van ons er echt toe doet.

Hoe meer wij NLP masteren in ons leven, hoe gemakkelijk het steeds wordt om te zeggen dat mijn oude omgeving fout was, want die deed mij destijds ten volle geloven dat er met mij niet samen te leven viel.

Mijn brein is anders, mijn wijze van denken is veelal anders, mijn wijze van omgaan met gevoelens is anders, en in mijn gedrag bemerkte ze een enorm gebrek aan basiscommunicatievaardigheden.

Inmiddels, weten wij dat het anders kan. Dat mensen die anders zijn, en ook anderen, met de nodige propulsiesystemen in zich, deze ontbrekende vaardigheden kunnen leren, en nog zoveel meer.

Wanneer ik zie hoeveel mensen er zijn die tot veel minder gelukkig ogen door mijn kijk op de wereld gezien, vraag ik me af hoe beperkend het label: ‘de massa’ wel niet moet zijn.

Echter, ik ben me er ten volle van bewust, dat zij, tot op de dag van vandaag, niet zo bevoordeeld zijn geweest zoals ik.

Echter, wat niet is kan nog komen… en denk eraan, binnen The Society of NLP zijn er velen die leven wat ze trainen… op jouw weg naar steeds meer geluk en succes, in zowel jouw leven, als in het leven van anderen!

Om deze reden een zeer speciale dank aan Dr. Richard Bandler, John & Kathleen La Valle en Marco Valerio Ricci, mijn mentor die als geen ander weet hoe mijn brein bij elke uitdaging, steeds opnieuw uit te lijnen en dit steeds meer in lijn met mijn idealen. En ook  Mark Innegraeve, de aanzet tot mijn passie voor NLP.

EERSTVOLGENDE EVENEMENTEN

Motiveren & trajecten:

Internationaal erkende opleidingen in groep:

todo
X