Breng op een speelse manier energie in jouw relatie(s)

Breng op een speelse manier energie in jouw relatie(s)

Mijn man en ik hebben een spelletje dat we onderling graag spelen: ‘heb ik sinds … al gezegd hoeveel ik van je hou?’

We vinden de gekste dingen uit: ‘heb ik sinds we de vaat in de vaatwasmachine gestopt heb, al gezegd hoeveel ik van je hou? Heb ik, sinds we de planten water gegeven hebben, al gezegd hoeveel ik van je hou?

Enzovoort. Hoe zotter, hoe liever we het hebben.

Het is een spel dat heel veel energie in onze relatie brengt. Als we een dipmoment hebben en elkaar de vraag stellen: ‘heb ik sinds … al gezegd hoeveel ik van je hou?’, dan zitten we binnen een paar seconden in een positievere emotie. Het geeft ons de energie om de mindere momenten goed door te komen en ook aan te pakken, als dat nodig blijkt. Want moeilijkheden pak ik liever aan vanuit een goed humeur, dan vanuit een triestige, neerslachtige emotie of vanuit kwaadheid.

Dit spel brengt ook humor tussen ons beiden. Ook dit is energie. Humor produceert bepaalde stoffen in je hersenen, waar je blijer en gelukkiger van wordt.

We vergeten al te vaak hoe we ‘cirkels’ maken in ons hoofd: ‘er gebeurt iets, we reageren daarop en in onze gedachten breien we daarop verder.’ We denken, we voeren dialogen met onszelf. Deze dialogen brengen ons in een bepaalde gemoedstoestand, waarbij ook de chemie in ons lichaam mee gevormd wordt. Deze zaken sturen dan weer ons gedrag en de reacties die we daarop krijgen. En deze reacties geven dan op hun beurt nieuwe input voor onze gedachten. Zo draaien we rond en vaak creëren we meer van hetzelfde, terwijl we er net minder van willen. We versterken onze emoties, terwijl we andere emoties willen.

Het spel dat mijn man en ik graag spelen, doorbreekt moeilijke emoties en brengt ons in een meer gewenste gemoedstoestand.

Welk spel kan jij spelen, naar jezelf toe, naar je partner toe, naar jouw omgeving, waarbij je jezelf en anderen helpt om dichter bij deze gemoedstoestand te komen, die je zelf echt wilt op dat moment? Laat jouw creativiteit hierin de vrije loop.

Kom je er niet uit, dan helpen we jou graag in dit alles!

EERSTVOLGENDE EVENEMENTEN

Onderstaande data zijn aangepast wegens de coronavirus maatregelen

Kennismaking en infomoment bijna elke derde woensdagavond van de maand.


NLP Business Practitioner op 18 september, 2, 16 & 30 oktober, 20 november, 4 & 18 december 2020, 15 & 29 januari 2021

NLP Master Practitioner op 25, 26 & 27 september, 23, 24 & 25 oktober, 27, 28 & 29 november 2020 en 12 februari 2021

NLP Practitioner™op 9, 10 & 11 oktober, 13, 14 & 15 november, 11, 12 & 13 december 2020 en 12 februari 2021

Basismodellen voor coaching op 6, 7 en 8 november 2020

NLP Coach op 30 april, 1 & 2 mei en 10, 11 & 12 september 2021

Hypnotic Practitioner op 10 woensdagen, data samen te bepalen in onderling overleg

todo
X