NLP-coaching biedt antwoord
op de noden van onze huidige maatschappij

Toen ik met coaching begon, was het woord ‘coaching’ nog niet ingeburgerd. We noemden onszelf coach, maar wisten zelf eigenlijk nauwelijks wat de term betekende.

Mensen kwamen met een blanco blad bij ons. Ze hadden nog niets van persoonlijke ontwikkeling gevolgd en stonden open voor alles wat we aanboden.

De tijden zijn sterk veranderd. Mensen hebben andere behoeften, andere hulpvragen dan 25 jaar geleden. En ze hebben allesbehalve een blanco blad. Integendeel. Vaak hebben ze een hele reeks van coaches gehad vooraleer ze bij mij terecht komen. Hun verwachtingspatroon ligt vrij hoog. Ze willen snel resultaat. Veel tijd om jezelf te bewijzen als coach, is er dus niet. Want mensen zijn heel snel weer weg als ze het verhoopte resultaat niet krijgen.

De druk op coaches is gegroeid: de druk om snel goed werk te leveren. Daarnaast ook de druk om in dat snelle werk, zeer professioneel tewerk te gaan. De druk om je te onderscheiden van andere coaches. De druk om van vele markten thuis te zijn. De druk om flexibel verschillende werkmodellen in te zetten, voor een vaak zeer divers publiek.

Heel wat coachopleidingen kunnen onvoldoende antwoord bieden op die noden, op de noodzaak aan grote professionaliteit, aan een goed onderbouwd fundament en een ruime, eigentijdse ‘bovenbouw’.

NLP-coaching kan dit wel. Het is een vrij jonge tak binnen de coachingwereld. Velen hebben de grote waarde ervan dus nog niet ontdekt. De coachingwereld heeft allerlei werkmodellen. NLP biedt de nodige tools aan de coachingwereld, om heel professioneel te kunnen functioneren binnen deze werkmodellen. De NLP-tools verrijken de bestaande coachingmodellen aanzienlijk.

Ben je coach en ben je op zoek naar vernieuwing en meer professionaliteit? Wil je coach worden en wil je meteen een kwaliteitsvolle opleiding? Wil je gewoon meer te weten komen over NLP-coaching?

Op woensdag, 18 december, om 19:00, geef ik een GRATIS WEBINAR rond het themaWat resultaatgericht coachen met NLP wil zeggen‘. 

Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

EERSTVOLGENDE EVENEMENTEN

Onderstaande data zijn aangepast wegens de coronavirus maatregelen

Kennismaking en infomoment op woensdag 15 juli vanaf 19u45


NLP Practitionervan zaterdag 8 tot en met zondag 16 augustus 2020 en 12 september 2020

NLP Master Practitioner op 18, 19 & 20 oktober, 13, 14 & 15 december 2019, 7, 8 & 9 februari en 21 maart 2020

NLP Coach op 5, 6 & 7 juni en 4, 5 & 6 september 2020 (WELDRA NIEUWE DATA)

NLP Business Practitioner op 18 september, 2, 16 & 30 oktober, 20 november, 4 & 18 december 2020, 15 & 29 januari 2021

Driedaagse training: Basismodellen voor coaching op 3, 4 & 5 juli 2020

Driedaagse training: Introductie tot hypnose op 19, 20 & 21 juni 2020

Driedaagse training: Introductie tot NLP op 8, 9 & 10 augustus 2020

todo

GRATIS WEBINAR:
'Wat resultaatgericht coachen
met NLP wil zeggen'

X