Over coaching - GROEI ACADEMIE

Over coaching

Werken aan ‘PERSOONLIJK GELUK & SUCCES’

Resultaatgericht

Coachen gaat vooral over het behalen van resultaten. Je helpt je klant zijn doelen te verfijnen. Je werkt samen met je klant stapsgewijs naar het behalen van deze doelen.

Snel en efficiënt

Je werkt in korte trajecten die helder uitgewerkt zijn. Jouw rol hierin en die van jouw klant, zijn voor beide partijen duidelijk.

Meester in communiceren

Als ‘NLP Coach™’ of ‘NLP Business Coach™’ beheers je vele communicatietools. Je stemt je af op je klant. Je stelt deze vragen, die de klant verder helpen. Je beheerst de taal die voor jouw klant, zowel bewust als onbewust, de weg vrijmaakt naar zijn of haar doelen.

Neem het heft in eigen handen

Gebruik je opgedane kennis om niet alleen jezelf, maar ook anderen de weg naar meer innerlijke vrijheid, geluk en succes te tonen.

Verschillende methodieken, technieken en modellen

Je krijgt tijdens de opleiding verschillende methodieken, technieken en werkmodellen mee. Dit zorgt ervoor dat je als coach heel veel tools ter beschikking hebt en dat je flexibel kan inspelen, op wat je klant echt nodig heeft.

Persoonlijke groei

Coach zijn is in de eerste plaats zelf groeien en ontwikkelen. Onze ‘NLP Coach™’-opleiding zet jouw persoonlijke groei voorop. Je lift jouw klanten op tot op jouw eigen niveau.

Professionele groei

Coach zijn is in de eerste plaats zelf groeien en ontwikkelen. Onze ‘NLP Business Coach™’-opleiding zet jouw persoonlijke professionele groei voorop. Je lift jouw klanten op tot op jouw eigen niveau.

The Society of NLP

GROEI ACADEMIE is aangesloten bij ‘The Society of Neuro-Linguistic Programming™’

GROEI ACADEMIE wordt erkend als ‘NLP Training Instituut‘ in België door ‘The Society of NLP™

Alex Peeters‘ is zowel als ‘Licensed Trainer of NLP™‘ en ‘Licensed NLP Coaching Trainer™‘ terug te vinden in ‘Database of Licensed Trainers of Neuro-Linguistic Programming™’

Marleen Devisch‘ is zowel als ‘Licensed Trainer of NLP™‘ en ‘Licensed NLP Coaching Trainer™‘ terug te vinden in ‘Database of Licensed Trainers of Neuro-Linguistic Programming™’

Meer informatie >>

Referenties

“Eigenlijk maar één woord: “Wauw”. Ik heb ervaring met hoe ik mensen en een team kan aansturen en motiveren, hoe ik conflicten kan oplossen, en hoe ik teams zelfsturend kan maken.”

Frans

“Het bouwen van trajecten, toepassen van GROW en NLP tools met als afsluiter speedcoaching met externen up tempo. Met een team van coaches een geweldige 9-daagse gehad!”

Carmen Verschuur

“Marleen deelt haar ervaring op een enorm efficiënte manier! De opleiding ‘NLP Coach’ is een verrijking voor elke ‘NLP Master’!”

Dorien Damad

“Passie, kennis en ervaring zocht ik. En ik vond veel meer dan dat. Marleen bruist en ik nu ook.”

Kevin

Ik wil meer weten over coaching

Waar?
Gistelse Steenweg 190 bus 0101, 8200 Brugge, West-Vlaanderen, België

The Society of NLP

Disclaimer
Wij geven geen medische informatie. Wij zijn niet medisch gekwalificeerd. Wij doen geen medische diagnoses of behandelingen. Onze trainingen vervangen geen consultatie bij de arts, psycholoog, therapeut of psychiater. Voor behandeling van medische klachten raden wij jou aan om naar jouw huisarts, psycholoog of psychiater te gaan.

  Wanneer?

  Duur verkennend gesprek: circa 15 a 30 min.

  Prijs verkennend gesprek: GRATIS

  Inschrijven is verplicht!

  Voornaam

  Achternaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bedrijf

  BTW- of ondernemingsnummer

  Bericht

  Schrijf mij in voor de online nieuwsbrief

  Ik aanvaard de Privacyverklaring en het Cookiebeleid
  Na te lezen @ Privacyverklaring en Cookiebeleid


  X