NLP-coaching biedt antwoordop de noden van onze huidige maatschappij - GROEI ACADEMIE

NLP-coaching biedt antwoord
op de noden van onze huidige maatschappij

NLP-coaching biedt antwoord<br>op de noden van onze huidige maatschappij

Toen ik met coaching begon, was het woord ‘coaching’ nog niet ingeburgerd. We noemden onszelf coach, maar wisten zelf eigenlijk nauwelijks wat de term betekende.

Mensen kwamen met een blanco blad bij ons. Ze hadden nog niets van persoonlijke ontwikkeling gevolgd en stonden open voor alles wat we aanboden.

De tijden zijn sterk veranderd. Mensen hebben andere behoeften, andere hulpvragen dan 25 jaar geleden. En ze hebben allesbehalve een blanco blad. Integendeel. Vaak hebben ze een hele reeks van coaches gehad vooraleer ze bij mij terecht komen. Hun verwachtingspatroon ligt vrij hoog. Ze willen snel resultaat. Veel tijd om jezelf te bewijzen als coach, is er dus niet. Want mensen zijn heel snel weer weg als ze het verhoopte resultaat niet krijgen.

De druk op coaches is gegroeid: de druk om snel goed werk te leveren. Daarnaast ook de druk om in dat snelle werk, zeer professioneel tewerk te gaan. De druk om je te onderscheiden van andere coaches, de druk om van vele markten thuis te zijn, en de druk om flexibel verschillende werkmodellen in te zetten, voor een vaak zeer divers publiek.

Heel wat coachopleidingen kunnen onvoldoende antwoord bieden op die noden, op de noodzaak aan grote professionaliteit, aan een goed onderbouwd fundament en een ruime, eigentijdse ‘bovenbouw’.

NLP-coaching kan dit wel. Het is een vrij jonge tak binnen de coachingwereld. Velen hebben de grote waarde ervan dus nog niet ontdekt. De coachingwereld heeft allerlei werkmodellen. NLP biedt de nodige tools aan de coachingwereld, om heel professioneel te kunnen functioneren binnen deze werkmodellen. De NLP-tools verrijken de bestaande coachingmodellen aanzienlijk.

Ben je coach en ben je op zoek naar vernieuwing en meer professionaliteit? Wil je coach worden en wil je meteen een kwaliteitsvolle opleiding? Wil je gewoon meer te weten komen over NLP-coaching?

Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten!

EERSTVOLGENDE EVENEMENTEN

Onderstaande data zijn aangepast wegens de coronavirus maatregelen

Kennismaking en infomoment bijna elke derde woensdagavond van de maand.


NLP Practitioner™op 22, 23 & 24 januari, 26, 27 & 28 maart, 28, 29 & 30 mei en 26 juni 2021

NLP Master Practitioner 5, 6 & 7 februari, 23, 24 & 25 april, 11, 12 & 13 juni & 26 juni 2021

NLP Business Practitioner op 19 februari, 5 & 19 maart, 2 & 16 april, 21 mei, 4, 18 & 25 juni 2021

Basismodellen voor coaching op 6, 7 en 8 november 2020

NLP Coach op 30 april, 1 & 2 mei en 10, 11 & 12 september 2021

Hypnotic Practitioner op 10 woensdagen, data samen te bepalen in onderling overleg

todo

GRATIS WEBINAR:
'Wat resultaatgericht coachen
met NLP wil zeggen'

X