2020, januari

22jan19:3022:00Bewust gebruik van taal en stem in coachingInspiratiecafé

meer

Evenementgegevens

Als coach willen we allemaal onze klanten begrijpen. We willen ook dat zij ons begrijpen. Om dat te bereiken, focussen we meestal op de inhoud van wat we zeggen. Of op de mate waarin we kunnen luisteren en ons inleven in wat onze coachee zegt. Er is echter meer. Heb je er al eens bij stilgestaan wat je met je stem doet? En welk effect dat kan hebben op je coachee? Heb je er al eens over nagedacht welke taal jouw klant gebruikt? En hoe jij daar met jouw taal kunt op inspelen, los van de inhoud van het verhaal? Onze stem en onze taal zijn twee heel krachtige instrumenten die van grote waarde zijn in onze communicatie, in het begrijpen van anderen, in het zelf begrepen worden. Hoe bewuster je er leert mee omgaan, hoe efficiënter je het kunt inzetten tijdens je coachings. Tijdens dit Inspiratiecafé leer je op een zeer praktische manier hoe jij jouw stem en taal kunt gebruiken als instrument in je coachinggesprekken.

De sprekers:

Marleen Devisch is een gedreven en toegewijde trainer en coach. Ze gaat voor een open, eerlijke, milde en zachte aanpak, die tegelijk toch direct is. Ze heeft een rustige en heldere stijl. Met haar jarenlange ervaring staat ze garant voor een grote professionaliteit.

Marleen is trainer, mentor & coach bij de GROEI ACADEMIE. Daarnaast is zij logopediste, stemcoach, Licensed NLP Coaching Trainer™, Licensed NLP Trainer™, Licensed NLP Coach™, Licensed NLP Master Practitioner™ en Design Human Engineer™ Level I bij The Society of NLP™.

Tijd

(Woensdag) 19:30 - 22:00

Locatie

GROEI ACADEMIE Opleiding & Mentoring

Gistelse Steenweg 190 / 0101, 8200 BRUGGE, België

Organistor

GROEI ACADEMIEAlex Peeters: +32 472 11 06 54 - alex.peeters@groeiacademie.be
Marleen Devisch: +32 478 20 13 20 - marleen.devisch@groeiacademie.be

Reacties zijn gesloten.

X