Mindsetmentoring tot een andere leerhouding - GROEI ACADEMIE

Mindsetmentoring

WAAROM DEZE mentoring VOLGEN

Een opleiding is geen toverformule waarbij je als geheel vanzelf en automatisch vaardigheden aanleert en integreert. Hoe praktisch een opleiding ook is opgebouwd, het vraagt steeds commitment van jou als deelnemer, om er thuis of op de werkvloer verder mee aan de slag te blijven gaan.

Het vraagt ook een bepaalde leerhouding: openheid, nieuwsgierigheid, leergierigheid, iets nieuws een kans geven, durven doen zonder het eerst allemaal te begrijpen, instructies leren volgen, afspraken nakomen, je ego opzij zetten, enzovoort.

Daar botsen heel wat mensen op. En wij kunnen jou hierbij helpen.

Info voor deze mentoring »

Wat DEZE mentoring omvat

Binnen de GROEI ACADEMIE staat het aanleren van een goede werkattitude centraal. Voor sommige mensen vraagt dit een extra inspanning om deze attitude aan te leren.

Daarom hebben wij in een extra traject voorzien. Voor sommigen is dit traject zelfs een voorwaarde om aan onze opleidingen te mogen deelnemen.

In maximaal 10 individuele mentoringsessies werken we aan jouw mindset, zodat je nadien veel meer vruchten plukt van alle opleidingen of trainingen die je volgt.

 • focus houden
 • zelfcontrole en doorzetting
 • je leren afstemmen op jezelf en op anderen
 • jezelf en anderen leren observeren
 • goede beslissingen leren nemen
 • durven experimenteren
 • een mindset van commitment creëren
Info voor deze mentoring »

Onze aanpak

Sessies

 • tijdens de eerste sessie bepalen we de beoogde mindset, als doelstelling voor jouw traject, met een maximaal resultaat voor ogen
 • daarna wordt er gefocust op de afgesproken doelstelling, we werken doelgericht
 • Marleen en Alex kunnen afwisselend jouw mentor zijn
 • het is geen therapie; we gaan niet in je verleden graven, tenzij uitdrukkelijk overeengekomen

Waar en wanneer?

De ideale frequentie is één sessie om de twee à vier weken. Hiervoor kom je naar onze kantoren. Uitzonderlijk spreken we af via Hangout, Skype of Zoom.

Je krijgt ook opdrachten mee voor thuis. Deze maak je zoals afgesproken, tussen de sessies door en stuur je door via mail. Wij volgen deze op. Het heeft geen zin een volgende sessie te starten wanneer je thuisopdracht niet voldoet.

Voor wie DEZE mentoring bestemd is

Voor iedereen die ervan overtuigd is dat deze mindsetmentoring ertoe zal bijdragen dat zij de vruchten ervan zullen plukken tijdens hun daaropvolgende opleidingen of trainingen. Soms wordt deze mindsetmentoring ook opgelegd, voor je aan een andere opleiding of training mag beginnen.

Info voor DEZE mentoring

Waar?
Gistelse Steenweg 190 bus 0101, 8200 Brugge, West-Vlaanderen, België

KMO-portefeuille
Enkel het aandeel aan individuele, niet hypnose en NLP, opleidingen binnen dit traject komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille.
Erkend door het Vlaams Gewest met erkenningsnummer: DV.O215510

Disclaimer
Wij geven geen medische informatie. Wij zijn niet medisch gekwalificeerd. Wij doen geen medische diagnoses of behandelingen. Onze trainingen vervangen geen consultatie bij de arts, psycholoog, therapeut of psychiater. Voor behandeling van medische klachten raden wij jou aan om naar jouw huisarts, psycholoog of psychiater te gaan.

  Wanneer?

  Agenda samen te bepalen.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bedrijf

  BTW- of ondernemingsnummer

  Bericht

  Schrijf mij in voor de online nieuwsbrief

  Ik aanvaard de Privacyverklaring en het Cookiebeleid
  Na te lezen @ Privacyverklaring en Cookiebeleid


  X