InOefenMomenten - GROEI ACADEMIE

InOefenMomenten

WAAROM deze inoefenmomenten bijwonen

Ook al volgde je een practitioner of master practitioner, dat maakt je nog geen geoefend NLP-er. Om NLP te integreren in jouw onbewuste denken, dien je NLP in te oefenen om dit je eigen te maken, zodat NLP een levensstijl wordt.

NLP inoefenen, dat kan je overal doen. Thuis, op je werk, in de supermarkt… Er zijn echt heel veel momenten en mogelijkheden waar je NLP kan toepassen. Wil jij deze technieken verder inoefenen om echt onbewust vaardig te worden, dan doe je dit op dezelfde manier zoals je hebt leren praten en lopen. Door te doen, doen, doen en doen. En hierbij kunnen wij jou helpen.

En welke opleiding je ook volgt, na verloop van tijd zijn er ook nog eens bepaalde thema’s die jouw aandacht trekken en waar je bijzondere interesse voor hebt. Dan krijg je zin om je er verder in te verdiepen en om er misschien jouw specialisatie van te maken. Of je hebt gewoonweg interesse om je te verdiepen in een bepaald onderdeel van de opleiding die je volgt.

Onderzoeken wezen uit dat totale integratie ontstaat bij regelmatig herhalen. Het is dus van kapitaal belang om jouw vaardigheden te blijven onderhouden. Integreren doe je door te oefenen. Desondanks dat er tijdens onze opleidingen vele oefenmomenten voorzien zijn, is het enorm leerrijk om het aangeleerde verder in te oefenen. Wij organiseren regelmatig inoefenmomenten.

Info en inschrijven voor deze inoefenmomenten»

Wat deze inoefenmomenten omvatten

Inoefenmomenten zijn workshops rond één thema, dat te maken heeft met NLP, coaching of hypnose. Deze workshop is een mix van het opdoen van nieuwe inzichten en praktijkgerichte oefeningen, die je ook nadien verder toepast.

Agenda

Verwelkoming
Inleiding
Aangegeven Thema van het inoefenmoment

Schrijf je in voor een inoefenmoment Ter plaatste bij GROEI ACADEMIE ofwel Virtueel via ZOOM. Bij virtueel, is het veelal handiger om een oefenpartner bij de hand te hebben.

Info en inschrijven voor deze inoefenmomenten»

Onze aanpak

Tijdens deze momenten ga je rond één thema verder inoefenen aangaande NLP, hypnose en/of coaching. De deelnemers kunnen vooraf opgeven naar welk thema hun interesse uitgaat. Je krijgt per thema één workshop aangeboden en je kunt vragen stellen aan professionals.

Voor wie deze inoefenmomenten bestemd zijn

Voor wie wil oefenen onder de begeleiding van internationaal erkende trainers en reeds over de nodige voorkennis beschikt.

Voor iedereen die ofwel bij GROEI ACADEMIE een opleiding volgt of gevolgd heeft, of voor zij die kunnen aantonen dat ze elders een internationaal erkende ‘NLP™, NLP Coach™ of hypnose‘-opleiding volgden.

Info en inschrijven voor deze inoefenmomenten

Waar?
Gistelse Steenweg 190 bus 0101, 8200 Brugge, West-Vlaanderen, België

Disclaimer
Wij geven geen medische informatie. Wij zijn niet medisch gekwalificeerd. Wij doen geen medische diagnoses of behandelingen. Onze trainingen vervangen geen consultatie bij de arts, psycholoog, therapeut of psychiater. Voor behandeling van medische klachten raden wij jou aan om naar jouw huisarts, psycholoog of psychiater te gaan.

  Wanneer?

  Bijna elke derde woensdagavond van de maand. Toekomen vanaf 19:30. Aanvang: 19:45. Einde: 21:30. Jouw keuze:

  Prijzen

  Deelnemen: 24,00 € incl. BTW

  Betalen doen we voorafgaand, ofwel ter plaatse met Payconiq. Niet opdagen zonder annuleren is betalen!

  Inschrijven is verplicht!

  Deze inoefenmomenten zijn enkel met zekerheid toegankelijk voor zij die zich ten minste zeven dagen voor aanvang inschrijven. Annuleren kan tevens tot zeven dagen op voorhand.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bedrijf

  BTW- of ondernemingsnummer

  Bericht

  Schrijf mij in voor de online nieuwsbrief

  Ik aanvaard de Privacyverklaring en het Cookiebeleid
  Na te lezen @ Privacyverklaring en Cookiebeleid


  X