InOefenMomenten - GROEI ACADEMIE

de Driltuin van Alex & Marleen


3-daags InOefenMoment NLP en hypnose voor zij die echt willen integreren!

Vraag naaar meer informatie of een verkennend gesprek »

WANNEER de Driltuin van Alex en Marleen bijwonen

Ook al volgde je een practitioner, master of coach dat maakt je nog geen volwaardig geoefend NLP-er. Om NLP te integreren in jouw automatisch onbewuste handelen en denken, dien je NLP in te oefenen om dit je geheel eigen te maken, zodat NLP ook jouw levensstijl wordt.

NLP inoefenen, dat kan je overal doen. Thuis, op je werk, in de supermarkt... Er zijn echt heel veel momenten en mogelijkheden waar je NLP kan toepassen. Wil jij deze technieken verder inoefenen om echt geheel onbewust vaardig te worden, dan doe je dit op dezelfde manier zoals je hebt leren praten en lopen. Door te doen, doen, doen en doen. En hierbij kunnen wij jou helpen.

En welke opleiding je ook volgt, na verloop van tijd zijn er ook nog eens bepaalde thema’s die jouw aandacht trekken en waar je bijzondere interesse voor hebt. Dan krijg je zin om je er verder in te verdiepen en om er misschien jouw specialisatie van te maken. Of je hebt gewoonweg interesse om je te verdiepen in een bepaald onderdeel van de opleiding die je volgt.

Onderzoeken wezen uit dat totale integratie ontstaat bij regelmatig herhalen. Het is dus van kapitaal belang om jouw vaardigheden te blijven onderhouden. Integreren doe je door te oefenen. Desondanks dat er tijdens onze opleidingen vele oefenmomenten voorzien zijn, is het enorm leerrijk om het aangeleerde verder in te oefenen.

Vraag naar meer informatie of een verkennend gesprek » » » KLIK HIER

Wat de Driltuin van Alex en Marleen omvat

Tijdens deze drilmomenten gaan we verder inoefenen, inoefenen … en inoefenen  aangaande NLP, hypnose en coaching, en dit rond meerdere thema‘s.

Onze deelnemers kunnen vooraf kenbaar maken naar welke thema’s hun interesse uitgaat. En per driedaagse krijgen ze meerdere thema‘s aangeboden waarbij ze tijdens het inoefenen vragen kunnen stellen aan professionals, met als doel dit alles nog beter te integreren.

Het programma van deze driedaagse driltuin:

KOMT ERAAN?

Vraag naar meer informatie of een verkennend gesprek » » » KLIK HIER

Onze kernaanpak

Praktisch

Leren door te doen is zeer krachtig.

Wij verkopen weinig theorie. We laten jou experimenteren en leren uit deze ervaringen.

Op die manier is de impact van wat je leert, veel groter en integreer je het aangeleerde sneller.

Concreet toepasbaar

Opleidingen zijn een middel om concrete doelen te bereiken.

De link tussen onze opleidingen en jouw dagelijks leven, is een directe link. Zodoende kan jij het aangeleerde onmiddellijk gaan toepassen in jouw dagdagelijks leven.

Je boekt bijgevolg snel concreet resultaat.

Creatief

Nieuwe dingen leren gaat het best als je hele brein mag meedoen.

Creatieve insteken zijn hierbij zeer belangrijk. We doen beroep op al jouw zintuigen, zodat jij vele ingangspoorten krijgt om de dingen die je leert, binnen te laten.

Een krachtige insteek om het diep te wortelen in jouw brein en er vertrouwd mee te raken.

Verbindend

Communicatie werkt niet als er geen verbinding is.

Ook iets nieuws leren lukt veel beter als jij je verbindt met jouw doelen, met nieuwe insteken, met de trainers, met jouw medestudenten.

CODEC-model

'CODEC' staat voor:

 • Connecteer
 • Observeer
 • Decideer
 • Experimenteer
 • Commit

Waarom CODEC!

CODEC is oorspronkelijk een toepassing bij computers. Met CODEC kan je data coderen of decoderen. Bij persoonlijke ontwikkeling komt het er eigenlijk altijd op neer dat je de CODEC van jouw groei 'kraakt'. Dat wil zeggen: dat je leert hoe je met jouw innerlijke beleving kan spelen, zodat je weet wat je ermee kunt aanvangen en er de betekenis mee kan veranderen.

De betekenis die wij aan elke letter van het CODEC-model hebben verbonden, is het resultaat van vele jaren succesvol werken met mensen.

In veel opleidingen leer je hoe je een goed gevoel kunt creëren, maar niet hoe je dit gevoel kunt vasthouden, laat staan oproepen. Vaak zijn opleidingen een positieve 'injectie', die, wanneer ze uitgewerkt is, om een nieuwe injectie vraagt. Je krijgt in die opleidingen telkens een brood dat je honger even stilt, maar je leert niet hoe je zelf brood kunt bakken, zodat je nooit meer honger hoeft te lijden.

In GROEI ACADEMIE sleutelden we jaren aan een succesvolle manier om mensen tijdens onze opleidingen een pakket mee te geven dat zij gemakkelijk en blijvend kunnen toepassen, hun hele leven lang. Met het CODEC-model hebben we dit pakket voor jou klaarliggen!

Vraag naar meer informatie of een verkennend gesprek » » » KLIK HIER

Voor wie DE DRILTUIN VAN ALEX EN MARLEEN is bestemd

Voor iedereen die reeds over de nodige voorkennis beschikt en dit verder wil inoefenen tot het erin zit onder begeleiding van internationaal erkende trainers.

Dus voor iedereen die bij GROEI ACADEMIE een internationaal erkende NLP of hypnose-opleiding gevolgd heeft, of voor zij die aantonen dat ze elders een internationaal erkende ‘NLP™, NLP Coach™, NLP Business Coach™ of hypnose‘-opleiding volgden.

En denk eraan: Inoefenen is iets geheel anders dan het herhalen van een reeds gevolde opleiding! Echter dit bieden wij aan als: Herhalen aan 50%

Vraag naar meer informatie of een verkennend gesprek » » » KLIK HIER

Wat nog MEER

REISS MOTIVATION PROFILE®

Alex Peeters en Marleen Devisch van GROEI ACADEMIE BV werken hiervoor samen met Wim Olbrechts, CEO van RMP BENE, ofwel RMP België-Nederland.

Wanneer jij interesse hebt in jouw uniek motivatieprofiel, kan je door Alex of Marleen, beide Officiële Reiss Motivation Profile® Master, jouw Reiss Motivation Profile® laten afnemen.


Wil jij ook de verborgen accelerators ontdekken om met impact te communiceren, enorm versterkt door NLP en hypnose, die onze Vlaamse Overheid jammer genoeg enkel nog wil reserveren voor de grotere bedrijven en multinationals?

Want sinds 1 juli 2020 kan, wie wil effectief leren beïnvloeden met impact gebruik makende van NLP en hypnose onder de motorkap, geen gebruik meer maken van de KMO-portefeuille!

Wij onderwijzen jullie nog verder, en met nog meer passie dan voorheen!


Vraag naar meer informatie of een verkennend gesprek » » » KLIK HIER

Ons Online platform

Je hebt bij GROEI ACADEMIE een opleiding gevolgd. Daar heb je geleerd hoe belangrijk het is om verder aan de slag te gaan met al het materiaal, in jouw dagelijks leven. Je krijgt hier toegang tot tal van korte filmpjes, die jou nog eens door alle aangeleerde NLP-technieken heen loodsen. Op die manier kan je opfrissen, inoefenen, masteren, ermee spelen en nascholen, zoveel je maar wilt. De beschikbare online jaarabonnementen zijn:

Info over de driltuin van alex & marleen

Waar?
Gistelse Steenweg 190 bus 0101, 8200 Brugge, West-Vlaanderen, België

Disclaimer
Wij geven geen medische informatie. Wij zijn niet medisch gekwalificeerd. Wij doen geen medische diagnoses of behandelingen. Onze trainingen vervangen geen consultatie bij de arts, psycholoog, therapeut of psychiater. Voor behandeling van medische klachten raden wij jou aan om naar jouw huisarts, psycholoog of psychiater te gaan.

  Wanneer?


  Toekomen vanaf 9:00. Aanvang driltuindag: 9:30. Einde driltuindag: 18:00

  Prijzen:

  Deurprijs: 595,00 € excl. BTW (719,95 € incl. BTW)

  Aan 500,00 € excl. BTW (604,76 € incl. BTW) bij inschrijven en betalen ten minste 28 dagen voor aanvang van deze driedaagse.

  BONUS: CADEUBON ter waarde van 185,00 €, voor 1 x Jaarabonnement: INOEFENEN op GROEI ACADEMIE ONLINE, en dit omvat eveneens het level: OPFRISSEN

  Inschrijving & prijzen geldig bij betalen binnen de zeven dagen vanaf datum online inschrijving.

  Deze deelnameprijs omvat enkel de inoefenmomenten en de koffiepauzes (van 15 á 25 minuten).

  Voorinschrijven op later te bepalen data: dit is vrijblijvend. Echter van zodra deze data komen vast te liggen, delen we deze aan de voorinschrijvers mee, en ofwel verzilver je jouw plaats aan de prijs die vermeld stond in jouw voorinschrijving door dit bedrag binnen de 7 kalenderdagen aan GROEI ACADEMIE over te maken, ofwel zie je af van jouw voorinschrijving.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Straatnaam & huisnummer

  Postcode

  Gemeente

  Bedrijf

  BTW- of ondernemingsnummer

  Bericht

  Schrijf mij in voor de online nieuwsbrief

  Ik aanvaard de Algemene voorwaarden, de Privacyverklaring en het Cookiebeleid Nagelezen @ Algemene voorwaarden, Privacyverklaring en Cookiebeleid


  X