Licensed Advanced Business Master Practitioner of NLP™ - GROEI ACADEMIE
BRAIN TRAINING BRAIN TRAINING BRAIN TRAINING
BRAIN TRAINING

Effectief beïnvloeden met impact


Licensed Advanced Business Master Practitioner of NLP™

Vraag naar meer informatie of een verkennend gesprek »

WANNEER Effectief beïnvloeden met impact

Deze opleiding is het vervolg op onze ‘Communiceren met impact ~ NLP Business Master Practitioner’-opleiding. En tijdens deze business master practitioner opleiding diepten we dit alles verder uit en leerde je vele tools en methodes gecombineerd toepassen. En je integreerde deze materie uit onze masteropleiding diepgaand. En je verfijnde jouw attitude nog meer. En je kwam op het punt waarop je loskwam van de procedures binnen de eerder aangeleerde structuren, en je ging jouw eigen creativiteit inzetten om NLP toe te passen in jouw leven en dat van anderen. En NLP is inmiddels een belangrijk deel geworden van jouw manier van leven!

Tijdens deze geavanceerde business opleiding diepen we dit alles nog verder uit, en leer je nog meer tools en methodes gecombineerd toepassen om effectiever te beïnvloeden. En je integreert de materie uit onze business masteropleiding nog diepgaander. En je verfijnt jouw attitude nog meer. En je zet jouw eigen creativiteit nog meer in bij het toepassen van NLP & hypnose binnen jouw leven en dat van anderen. NLP & hypnose worden een steeds belangrijk onderdeel van jouw manier van leven!

NLP Advanced Business Master Practitioner, 18 dagen! De opleiding is beperkt tot maximaal 6 deelnemers, en tijdens het optimaliseren & integreren tot maximaal 3 deelnemers per aanwezige trainer.

 

Deze opleiding is er enkel voor hen die er echt, maar dan ook echt, alles willen uithalen, en is beperkt tot maximaal zes te verdienen plaatsen per jaar!

 

Om effectief beïnvloeden met impact  te bevorderen

Fundamenten conversationele hypnose

Effectief beïnvloeden, vanuit natuurlijke gemoedstoestanden, waarbij je de aandacht trekt  op jouw boodschap, terwijl je beïnvloed vanuit overeenstemming en zaadjes plant voorbij het scepticisme, binnen een gemakkelijk aanvoelende communicatie, onbewuste communicatie die de impact tot enorm vergroot, aan de hand van inzichten, strategieën, vaardigheden, experimenten, opdrachten, ervaringen ter ondersteuning om deze conversationele funderingen verder uit te bouwen.

Basisvaardigheden conversationele hypnose

Deze omvatten het observeren, kalibreren bouwen van rapport voor gevorderde, net zoals het maximaal inzetten van ankeren, van het metamodel, van het milton model, van metaforen, van het conversationeel inzetten van submodaliteiten, van het herkaderen via submodaliteiten… tot het bouwen van control panels, jouw overkomen als spreker als het voorkomen van de reeds gekende bezwaren.

Vaardigheden tot beïnvloeden

Omvatten het bouwen van meerdere realiteiten, bewust congruent of incongruent, terwijl we onze lichaamstaal en gebaren beheersen en zelfvertrouwen uitstralen, gebruikmakende van gedissocieerde en geassocieerde trance, van de wetten binnen de onbewuste communicatie, van verbaal en non verbaal op elkaar afstemmen, waarbij we de juiste emotionele response voor oog hebben op het juiste moment, en triggers inzetten om responses uit te lokken, in lijn met over te brengen boodschap, doorspekt van sublieme beïnvloeders, magische woorden, magische zinnen, tijdens jouw storytelling.

Wat Effectief beïnvloeden met impact omvat

Fundamenten conversationele hypnose

 • Effectief leren beïnvloeden.
 • Natuurlijke gemoedstoestanden.
 • Aandacht trekken op jouw boodschap.
 • Beïnvloeden vanuit overeenstemming.
 • Zaadjes planten voorbij het scepticisme.
 • Gemakkelijk aanvoelende communicatie.
 • Onbewuste communicatie die de impact tot enorm vergroot.
 • Inzichten, strategieën, vaardigheden, experimenten, opdrachten, ervaringen als ondersteuning om hun conversationele funderingen verder uit te bouwen.

Basisvaardigheden conversationele hypnose

 • Observeren en kalibreren voor gevorderde.
 • Rapport voor gevorderde.
 • Verdiepen Ankeren: ruimtelijk, conversationeel, gebaren… simultaan.
 • Verdiepen van metamodel en milton model.
 • Verdiepen van metaforen: isomorphic en homomorphic.
 • Control panel met gemoedstoestanden: zelfzeker, rustig, bedaard, effectief, efficiënt…
 • Submodaliteiten conversationeel inzetten.
 • Herkaderen via submodaliteiten.
 • Conversationeel herkaderen.
 • Overkomen als spreker.
 • Innoculeren.

Vaardigheden tot beïnvloeden

 • Bouwen van realiteiten.
 • Bewust congruent of incongruent.
 • Beheersen lichaamstaal en gebaren.
 • Zelfvertrouwen vanuit eigen zelfbeeld.
 • Gedissocieerde en geassocieerde trance.
 • Wetten binnen de onbewuste communicatie.
 • Verbaal en non verbaal op elkaar afstemmen.
 • Juiste emotionele response op juiste moment.
 • Nested loops: forward and backward closing, and loops for intervention.
 • Triggers ontdekken om bewust responses uit te lokken.
 • Denkprogramma in lijn met over te brengen boodschap.
 • Sublieme priming: associatieve prime, associatieve prime, … target.
 • Magische woorden.
 • Magische zinnen.
 • Hypnotic writing.
 • Storytelling.

Het programma tijdens deze opleiding:

Dit  programma ligt deels vast, en is deels dynamisch afgestemd op de noden van onze deelnemers om deze naar best vermogen tegemoet te komen, en dit binnen wat effectief beïnvloeden met impact omvat, zoals eerder beschreven.

En dit is een volwaardige ‘NLP Advanced Business Master Practitioner‘-opleiding met als focus het effectief beïnvloeden met impact gebruikmakende van NLP en hypnose. Vandaar de naam: ‘Licensed Advanced Business Master Practitioner of NLP‘.

Met de mogelijkheid tot gratis herhalen, voor alle deelnemers, tijdens de lopende ‘NLP Business Practitioner‘- en ‘NLP Business Master Practitioner‘-opleidingen als gastdeelnemer.

Daarnaast voorzien we voor alle deelnemers in de mogelijkheid tot het assisteren tijdens de lopende: ‘Doelen stellen en bereiken‘, ‘Introductie tot NLP‘ en ‘Introductie tot NLP op de werkvloer‘- trainingen. En daarnaast voorzien we voor onze witte raven in de mogelijkheid tot het assisteren tijdens de lopende: ‘Hypnotic Practitioner‘, ‘NLP Practitioner‘ en ‘NLP Business Practitioner‘-opleidingen.

Vraag naar meer informatie of een verkennend gesprek » » » KLIK HIER

Voor wie DEZE OPLEIDING is bestemd

De vervolgopleiding is bestemd voor iedereen die zich verder wil verdiepen en vervolmaken in één van de meest effectieve en efficiënte technologieën op gebied van communicatie, persoonlijke ontwikkeling en coaching.

Voorwaarden tot deelname:

 • je hebt bij voorkeur de ‘NLP Business Master Practitioner’-opleiding gevolgd, bij GROEI ACADEMIE of bij een ander door ‘The Society of NLP’ internationaal erkend instituut
 • je bent bereid tot een zeer sterk commitment om buiten de opleidingsmomenten, jouw NLP-vaardigheden verder te integreren, te optimaliseren en daar de nodige tijd en de nodige energie in te investeren
 • tijdens een gesprek met de trainers van de GROEI ACADEMIE bekijken wij samen met jou of jouw NLP basisvaardigheden en jouw benodigde attitude voldoende op punt staan om van start te kunnen gaan met deze opleiding. Indien nodig, biedt de GROEI ACADEMIE jou een bijkomend traject aan, om je klaar te stomen voor de deze opleiding
 • en bereid is om tussen twee opleidingsmomenten in, binnen zijn eigen omgeving, dagelijks 30 à 45 minuten te investeren aan tijd en energie, om dit alles te optimaliseren, te optimaliseren en te optimaliseren!
Vraag naar meer informatie of een verkennend gesprek » » » KLIK HIER

Wat nog MEER

Op het einde van deze opleiding is er een verplichte certificatieproef. Daar ontdek je welke vaardigheden je reeds goed onder de knie hebt. Je leert tevens aan welke punten je extra aandacht dient te besteden. En op die manier kan je na de opleiding efficiënt jouw vaardigheden i.v.m. de NLP Advanced Business Master Practioner verder laten groeien.

En via het maken van een integratieopdracht zal je al het aangeleerde verder verdiepen, integreren tot ermee spelen, binnen een thema dat jou boeit, waarbij je een veelheid aan tools gaat inzetten. En de integratieopdracht voor zij die deze opleiding volgens is om hun workshop, training… van minstens 90 minutente maken en om deze deels te brengen tijdens de verplichte certificatieproef. En zij komen in aanmerking om te assisteren tijdens onze evenementen in de maand augustus.

En deze opleiding is beperkt tot maximaal 6 deelnemers, en tijdens het optimaliseren & integreren tot maximaal 3 deelnemers per aanwezige trainer.

GROEI ACADEMIE biedt het volledige ‘NLP Advanced Business Master Practioner’-programma aan in 120 leeruren. En je ontvangt het officieel certificaat ‘Licensed Advanced Business Master Practitioner of NLP™‘ nadat je voor jouw certificatieproef slaagt.


Wil jij ook de verborgen accelerators ontdekken om met impact te communiceren, enorm versterkt door NLP en hypnose, die onze Vlaamse Overheid jammer genoeg enkel nog wil reserveren voor de grotere bedrijven en multinationals?

Want sinds 1 juli 2020 kan, wie wil effectief leren beïnvloeden met impact gebruik makende van NLP en hypnose onder de motorkap, geen gebruik meer maken van de KMO-portefeuille!

Wij onderwijzen jullie nog verder, en met nog meer passie dan voorheen!


Vraag naar meer informatie of een verkennend gesprek » » » KLIK HIER

Onze KERNAANPAK

Praktisch

Leren door te doen is zeer krachtig!

En wij verkopen weinig theorie. We laten jou experimenteren en leren uit deze ervaringen.

En op die manier is de impact van wat je leert, veel groter en integreer je het aangeleerde sneller!

Concreet toepasbaar

Opleidingen zijn een middel om concrete doelen te bereiken!

En de link tussen onze opleidingen en jouw dagelijks leven, is een directe link. Zodoende kan jij het aangeleerde onmiddellijk gaan toepassen in jouw dagdagelijks leven.

En je boekt bijgevolg snel concreet resultaat!

Creatief

Nieuwe dingen leren gaat het best als je hele brein mag meedoen!

En creatieve insteken zijn hierbij zeer belangrijk. We doen beroep op al jouw zintuigen, zodat jij vele ingangspoorten krijgt om de dingen die je leert, binnen te laten.

En het is een krachtige insteek om dit alles diep te verwortelen in jouw brein en er vertrouwd mee te raken!

Verbindend

Communicatie werkt niet als er geen verbinding is!

En ook iets nieuws leren lukt veel beter als jij je verbindt met jouw doelen, met nieuwe insteken, met de trainers, met jouw medestudenten.

Uitdagend

Tijdens deze reeks, bestaande uit geheel op elkaar afgestemde NLP Business opleidingen, leren wij  jou NLP aan, door je meermaals, door het ganse proces te sturen, waarbij we steeds één uitdaging vooropzetten. En op deze wijze kan jij daarna het aangeleerde toepassen voor duizend en één andere uitdagingen, en dit zowel professioneel als privé!

 • tijdens deze practitioner opleiding bestaat deze uitdaging erin om de basisvaardigheden die NLP rijk is, aan te leren veelal buiten jouw comfortzone, daar waar we echt leren om maximaal te kunnen groeien,
 • tijdens deze master opleiding houden we ons enerzijds reeds bezig met meer geavanceerde interventies, brengen we zeer vele stukjes bij elkaar, zodat het maken van gedragsveranderingen, om een gelukkiger leven tot excellentie te bereiken voor jou en bij anderen, en bestaat anderzijds de uitdaging erin dat jij als onderdeel van jouw certificatie een keynote gaat maken en brengen,
 • tijdens deze advanced opleiding houden we ons enerzijds reeds bezig met geavanceerde interventies, brengen we zeer vele stukjes bij elkaar, zodat het maken van gedragsveranderingen, om een gelukkiger leven tot excellentie te bereiken voor jou en bij anderen, en bestaat anderzijds de uitdaging erin dat je als onderdeel van jouw certificatie een workshop, training, ... gaat maken, en deels brengen,
 • tijdens deze coach opleiding bestaat de uitdaging erin dat jij alle basisvaardigheden gaat leren inzetten om deze zo naadloos mogelijk te leren gebruiken tijdens het business coachen met NLP.

Tijdens elke vooropgestelde uitdaging hebben we aandacht voor het proces in zijn geheel. En we nemen jou mee door alle stappen, in lijn met onze persoonlijke uitdagingen voor jou, met jouw persoonlijke aandachtspunten, met de aan te pakken problemen, met de te ontwikkelen vaardigheden, en dit gebruikmakende van de vele tools die NLP en hypnose rijk zijn.

En dit doen we omdat bij deze uitdagingen voor jou, alzo het verschil veel gemakkelijker aantoonbaar is, waardoor jij jouw groei, veel sneller, zelf kunt gadeslaan. Daarnaast doen we dit omdat we jou het hele proces willen aanleren, zodat je dit daarna kan dupliceren, voor andere uitdagingen van klein tot zeer groot.

En we werken in levels: practitionermaster en advanced of coach omdat we jou tijdens het eerste level de basisvaardigheden gaan aanleren. En tijdens het tweede level leren we jou het ganse proces om voor uitdagingen te gaan door deze basisvaardigheden te masteren. En tijdens het derde level ingeval van de advanced, gaan we jou opnieuw door het hele proces leiden voor uitdagingen tot ver buiten onze comfortzone, door met de advanced tools die NLP en hypnose rijk zijn, verder te leren spelen. En in geval van de coach, leren we jou het ganse proces om voor uitdagingen te gaan door al deze vaardigheden in te zetten tijdens het resultaatgericht coachen met NLP.


CODEC-model

'CODEC' staat voor:

 • Connecteer
 • Observeer
 • Decideer
 • Experimenteer
 • Commit

Waarom CODEC!

CODEC is oorspronkelijk een toepassing bij computers. Met CODEC kan je data coderen of decoderen. Bij persoonlijke ontwikkeling komt het er eigenlijk altijd op neer dat je de CODEC van jouw groei 'kraakt'. Dat wil zeggen: dat je leert hoe je met jouw innerlijke beleving kan spelen, zodat je weet wat je ermee kunt aanvangen en er de betekenis mee kan veranderen.

En de betekenis die wij aan elke letter van het CODEC-model hebben verbonden, is het resultaat van vele jaren succesvol werken met mensen.

En in veel opleidingen leer je hoe je een goed gevoel kunt creëren, maar niet hoe je dit gevoel kunt vasthouden, laat staan oproepen. Vaak zijn opleidingen een positieve 'injectie', die, wanneer ze uitgewerkt is, om een nieuwe injectie vraagt. Je krijgt in die opleidingen telkens een brood dat je honger even stilt, maar je leert niet hoe je zelf brood kunt bakken, zodat je nooit meer honger hoeft te lijden.

In GROEI ACADEMIE sleutelden we jaren aan een succesvolle manier om mensen tijdens onze opleidingen een pakket mee te geven dat zij gemakkelijk en blijvend kunnen toepassen, hun hele leven lang. Met het CODEC-model hebben we dit pakket voor jou klaarliggen!

Vraag naar meer informatie of een verkennend gesprek » » » KLIK HIER

Ons Online platform

Je hebt bij GROEI ACADEMIE een opleiding gevolgd. Daar heb je geleerd hoe belangrijk het is om verder aan de slag te gaan met al het materiaal, in jouw dagelijks leven. Je krijgt hier toegang tot tal van korte filmpjes, die jou nog eens door alle aangeleerde NLP-technieken heen loodsen. Op die manier kan je opfrissen, inoefenen, masteren, ermee spelen en nascholing, zoveel je maar wilt. De beschikbare online jaarabonnementen zijn:

Na DEZE OPLEIDING

Kan je je verder vervolmaken door deel te nemen aan onze:

Opfrissen, inoefenen, masteren, ermee spelen, nascholen
Meer informatie voor zij die er niet genoeg van krijgen »

Word deze professionele business coach die jij zelf zou willen hebben!
Erkend traject: Opleidingstraject tot NLP Business Coach™
Meer informatie over deze opleiding »

Ofwel door contact op te nemen met onze trainers.

Vraag naar meer informatie of een verkennend gesprek » » » KLIK HIER

INFO over Effectief beïnvloeden met impact

Waar?
Gistelse Steenweg 190 bus 0101, 8200 Brugge, West-Vlaanderen, België

 

The Society of NLP

While we insist skill development as our criteria for successful Practitioners and Master Practitioners, also we know a Practitioner takes from 7-9 days encompassing 50-60 hours of training time. Richard and John & Kathleen La Valle do it in 9 days in Orlando, and as Richard says: ‘if someone thinks they can do it in less time and as well, he wants to know who they are so he can find out exactly what they are doing.’ So the practitioner and/or master practitioner are no less than 7 days, no exceptions.

Better, yet, we have some trainers doing even more days (some more than 12!) in order to be sure their students are the best they can be, and we, as well as Richard, are paying close attention to who they are. Their students’ performance, when they decide to come to Orlando, is quite noticeable.” by John La Valle from ‘The Society of NLP’


Wil jij ook de verborgen accelerators ontdekken om met impact te communiceren, enorm versterkt door NLP en hypnose, die onze Vlaamse Overheid jammer genoeg enkel nog wil reserveren voor de grotere bedrijven en multinationals?

Want sinds 1 juli 2020 kan, wie wil effectief leren beïnvloeden met impact gebruik makende van NLP en hypnose onder de motorkap, geen gebruik meer maken van de KMO-portefeuille!

Wij onderwijzen jullie nog verder, en met nog meer passie dan voorheen!


Disclaimer
Wij geven geen medische informatie. Wij zijn niet medisch gekwalificeerd. Wij doen geen medische diagnoses of behandelingen. Onze trainingen vervangen geen consultatie bij de arts, psycholoog, therapeut of psychiater. Voor behandeling van medische klachten raden wij jou aan om naar jouw huisarts, psycholoog of psychiater te gaan.

  Wanneer?


  Toekomen vanaf 9:00. Aanvang opleidingsdag: 9:30. Einde opleidingsdag: 18:00

  Prijzen:

  Deurprijs: 16650,00 € excl. BTW

  20 % korting op de deurprijs: wanneer onderdeel van ons Opleidingstraject effectief communiceren en spreken met impact!

  BONUS: CADEUBON ter waarde van 630,00 €,
  voor 1 x Jaarabonnement: ERMEE SPELEN op GROEI ACADEMIE ONLINE, en dit omvat eveneens de levels: OPFRISSEN, INOEFENEN & MASTEREN

  Inschrijving & prijzen geldig bij betalen binnen de 7 dagen vanaf datum online inschrijving, tenzij anders overeengekomen.

  Deze deelnameprijs omvat enkel de opleiding met officieel certificaat: 'Licensed Advanced Business Master Practitioner of NLP™' uitgeven door de Society of NLP™ en mede-ondertekend door Dr. Richard Bandler en John La Valle, een handleiding, de koffiepauzes (van 15 á 25 minuten) en lichte lunch.

  Voorinschrijven op later te bepalen data: dit is vrijblijvend. Echter van zodra deze data komen vast te liggen, delen we deze aan de voorinschrijvers mee, en ofwel verzilver je jouw plaats aan de prijs die vermeld stond in jouw voorinschrijving door dit bedrag binnen de 7 kalenderdagen aan GROEI ACADEMIE over te maken, ofwel zie je af van jouw voorinschrijving.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Straatnaam & huisnummer

  Postcode

  Gemeente

  Bedrijf

  BTW- of ondernemingsnummer

  Bericht

  Schrijf mij in voor de online nieuwsbrief

  Ik aanvaard de Algemene voorwaarden, de Privacyverklaring en het Cookiebeleid Nagelezen @ Algemene voorwaarden, Privacyverklaring en Cookiebeleid


  X