NLP Coachopleiding - GROEI ACADEMIE
NLP Coachopleiding NLP Coachopleiding NLP Coachopleiding
NLP Coachopleiding

Leer oplossingsgericht coachen met NLP


Word de coach voor persoonlijk geluk & succes die jij zelf zou willen hebben

Hoe werkt het?

Word zelf coach en help anderen zoals jij zelf bent geholpen. Je krijgt alle nodige vaardigheden en methodieken aangereikt in een uitgebreid trainingsprogramma. Daarna ben je er klaar voor om je kennis dagelijks in de praktijk om te zetten en anderen te coachen. Je kunt ook je eigen coach zijn en blijven. Sowieso is deze opleiding een investering in jezelf voor de rest van je leven.

Voordelen

Resultaatgericht

Coachen gaat vooral over het behalen van resultaten. Je helpt je klant zijn doelen te verfijnen. Je werkt samen met je klant stapsgewijs naar het behalen van deze doelen.

Snel en efficiënt

Je werkt in korte trajecten die helder uitgewerkt zijn. Jouw rol hierin en die van jouw klant, zijn voor beide partijen duidelijk.

Meester in communiceren

Als ‘NLP Coach™’ beheers je vele communicatietools. Je stemt je af op je klant. Je stelt deze vragen, die de klant verder helpen. Je beheerst de taal die voor jouw klant, zowel bewust als onbewust, de weg vrijmaakt naar zijn of haar doelen.

Kenmerken

Neem het heft in eigen handen

Gebruik je opgedane kennis om niet alleen jezelf, maar ook anderen de weg naar meer innerlijke vrijheid, geluk en succes te tonen.

Blijf leren

Ook na het behalen van je certificaat, kun je bij ons regelmatig terecht voor terugkomdagen. Zo blijf je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwigheden in de sector.

Verschillende methodieken, technieken en modellen

Je krijgt tijdens de opleiding verschillende methodieken, technieken en werkmodellen mee. Dit zorgt ervoor dat je als coach heel veel tools ter beschikking hebt en dat je flexibel kan inspelen, op wat je klant echt nodig heeft.

Persoonlijke groei

Coach zijn is in de eerste plaats zelf groeien en ontwikkelen. Onze ‘NLP Coach™’-opleiding zet jouw persoonlijke groei voorop. Je lift jouw klanten op tot op jouw eigen niveau.

Referenties

“Eigenlijk maar één woord: “Wauw”. Ik heb ervaring met hoe ik mensen en een team kan aansturen en motiveren, hoe ik conflicten kan oplossen, en hoe ik teams zelfsturend kan maken.” – Frans

“Het bouwen van trajecten, toepassen van GROW en NLP tools met als afsluiter speedcoaching met externen up tempo. Met een team van coaches een geweldige 9-daagse gehad!” – Carmen Verschuur

“Marleen deelt haar ervaring op een enorm efficiënte manier! De opleiding ‘NLP Coach’ is een verrijking voor elke ‘NLP Master’!” – Dorien Damad

“Wauw, wederom een energierijk en leerrijk weekend. Waaronder 3 dagen aan één stuk mensen coachen. Unieke cases zoals het in de praktijk gebeurt. Ook heel veel geleerd van de mede-studenten.” – Wim H.

“Passie, kennis en ervaring zocht ik. En ik vond veel meer dan dat. Marleen bruist en ik nu ook.” – Kevin

Af te leggen traject voor deze coachopleiding

De opleiding tot NLP Coach™ bestaat uit drie modules. In de praktijk worden deze gespreid over gemiddeld twee jaar.

Module 1: Basismodellen voor coaching

Erkende driedaagse: Coaching Foundation Meer informatie over deze training »

Module 2: ‘NLP™’-opleidingen

Erkende opleiding: NLP Practitioner™ Meer informatie over deze opleiding »

Erkende opleiding: NLP Master Practitioner™ Meer informatie over deze opleiding »

Module 3: ‘NLP Coach™’-opleiding

Erkende opleiding: NLP Coach™ Meer informatie over deze opleiding »

Onze video's

Resultaatgericht leren coachen met NLP

MiniWebinar
Basismodellen voor coaching

ONZE INSTANT-BOOKS

GROEIEN IN COMMUNICATIE

Over communicatie is al heel veel gezegd en geschreven. Het is dan ook de basis van het contact tussen mensen. Het is de 'maïzena' die mensen met elkaar verbindt. Het is een kunst waar we een leven lang mee bezig kunnen zijn. “Je kunt niet niet communiceren”. Een waarheid als een koe. Communicatie is er altijd en overal, verbaal en non-verbaal. Veel problemen zijn terug te brengen tot een gebrekkige communicatie tussen mensen. Redenen genoeg dus om er ons in te verdiepen. We bieden jou een aantal unieke tools die je kan gebruiken, zowel in je privé-leven als in je professionele relaties. Leren communiceren kan enkel door het te oefenen. Je kan alle kapstokken uit dit boek direct toepassen in de realiteit van jouw dagelijks leven. Slechts door oefening en herhaling wordt het echt iets van jou en integreer je het in jouw persoonlijkheid en in jouw relatieleven. Neem een diepe duik in dit boek en neem voldoende tijd om alle oefeningen te doen. Dan krijg je een maximaal resultaat! En vooral: geniet ervan! Dank je wel om ons de kans te geven onze rijke ervaring met je te delen!

AANVRAGEN

JOUW PERSOONLIJKE GROEIWEG ALS COACH

Als coach neem je mensen mee op een weg van groei en ontwikkeling. Als je aan mensen zegt dat ze levenslang kunnen leren, dan geldt dat ook voor jou als coach. Hoe verder jij als mens doorgroeit, hoe meer dit jouw professionaliteit ten goede zal komen. Je brengt je cliënten zo ver als je zelf staat. Wat zijn jouw capaciteiten als coach? Hoe kan je die maximaal aanwenden in je coachings? Wat hindert jou om echt jezelf te zijn als coach? Dit boek biedt jou een doorgedreven en praktisch programma om geheel zelfstandig aan jouw persoonlijke groei te door te werken en die regelmatig te evalueren.

AANVRAGEN

KWALITEITSVOL COACH ZIJN EN BLIJVEN

'Coach worden' is voor velen een grote droom. Ze gooien zich met enthousiasme in een opleiding en beginnen een praktijk. Om coach te kunnen worden zijn er in onze samenleving mogelijkheden zat. Om professioneel coach te blijven echter, is meer nodig dan een basisopleiding. Je bent nooit 'gearriveerd', hoeveel kwalificaties je ook hebt. Professioneel coachen betekent dat je jouw hele carrière aan die professionaliteit blijft sleutelen, dat je ze steeds verfijnt, versterkt, verdiept. Dit boek geeft je sleutels om dit te doen. Je kan er helemaal zelf mee aan de slag. Je kan het ook delen met collega's of met een mentor. Neem professionaliteit serieus. Het kan een groot verschil maken in de manier waarop jij jouw werk als coach doet. Het kan het verschil maken tussen al dan niet expert zijn. Veel succes ermee!

AANVRAGEN

Info over ONZE NLP Coachopleiding

Waar?
Gistelse Steenweg 190 bus 0101, 8200 Brugge, West-Vlaanderen, België

The Society of NLP

Disclaimer
Wij geven geen medische informatie. Wij zijn niet medisch gekwalificeerd. Wij doen geen medische diagnoses of behandelingen. Onze trainingen vervangen geen consultatie bij de arts, psycholoog, therapeut of psychiater. Voor behandeling van medische klachten raden wij jou aan om naar jouw huisarts, psycholoog of psychiater te gaan.

  Wanneer?

  Duur: circa 15 a 30 min.

  Prijs: GRATIS

  Inschrijven is verplicht!

  Voornaam

  Achternaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bedrijf

  BTW- of ondernemingsnummer

  Bericht

  Schrijf mij in voor de online nieuwsbrief

  Ik aanvaard de Privacyverklaring en het Cookiebeleid
  Na te lezen @ Privacyverklaring en Cookiebeleid


  X