NLP Business Coach™-opleiding - GROEI ACADEMIE bij Marleen en Alex

NLP Business Coach™

WAAROM DEZE OPLEIDING VOLGEN

De wereld heeft nood aan degelijke, professionele coaches. NLP heeft de tools die in coaching vaak ontbreken. De coachingwereld zoals ze op vandaag is, heeft nood aan NLP. Mensen worden kritischer en verlangen efficiënte hulp van een coach. Coaching in de 21ste eeuw zal steeds meer professionalisme vragen. NLP kan daarin een cruciale rol spelen.

De opleiding tot NLP Business Coach™ is een vrij jonge tak binnen NLP. GROEI ACADEMIE is in België het eerste instituut dat de door The Society of NLP™erkende opleiding tot NLP Business Coach™ geeft. Marleen Devisch is al meer dan een kwarteeuw gepassioneerd door coaching. Het is haar missie om mee te helpen aan het opleiden van degelijke en hoogprofessionele coaches. Dit is voelbaar in de gedreven manier waarop Marleen Devisch deze opleiding samen met haar man Alex Peeters, vorm geeft.

Info en inschrijven voor deze opleiding »

Wat DEZE OPLEIDING omvat

Module 1: Basismodellen voor coaching

Erkende driedaagse: Coaching Foundation

 

Module 2: ‘NLP™’-opleidingen

Erkende opleiding: NLP Business Practitioner™

Erkende opleiding: NLP Business Master Practitioner™

 

Module 3: ‘NLP Business Coach™’-opleiding

Nu je gecertificeerd bent als ‘Coaching Foundation, NLP Business Practitioner™ & NLP Business Master Practitioner™‘ en groen licht hebt om door te gaan, zet je de twee laatste stappen op jouw pad naar het certificaat van NLP Business Coach™In het eerste vervolgweekend ga je jouw medestudenten coachen met gebruik van alle NLP tools en basismodellen die je in de loop van de opleiding hebt aangeleerd. Het is een prachtig integratieweekend. Je verdiept jouw coachingvaardigheden. Je krijgt meer zicht op jouw eigenheid als coach en op jouw stijl van coaching. Je leert omgaan met de valstrikken die het coachen met zich meebrengt. Je leert jezelf observeren en evalueren. Op het einde van dit weekend ben je je bewust van je sterkte als coach en weet je welke werkpunten je dient aan te pakken. Met de NLP opleiding die je hebt gevolgd heb je voldoende tools op zak om zelfstandig met deze werkpunten aan de slag te gaan.

Een greep uit het programma van deze opleiding:

 • Jouw eigen evolutie tijdens deze opleiding
 • CODEC: de vijf sleutels voor jouw groei
 • Ecologie
 • De juiste gemoedstoestand creëren
 • Integreren van de werkmodellen uit de basismodule
 • Integreren van de NLP tools in coaching
 • NLP-coaching
 • Verbindende communicatie en NLP
 • Basisvooronderstellingen binnen NLP-coaching
 • Obstakels, valkuilen en uitdagingen in een coachingsproces
 • Coachen van groepen: groepsfenomenen
 • Het intakegesprek oefenen
 • Jouw mensvisie en waarden als coach
 • Belangrijke vragen
 • Observatievragen
 • Vragen voor groepsmentoring

Het tweede vervolgweekend vormt het sluitstuk van de opleiding tot NLP Business Coach™. Het is tevens het certificatieweekend. Je gaat drie dagen oefenen in coachen, met cliënten die de GROEI ACADEMIE bijeenbrengt. Je ontvangt feedback over elke coaching die je geeft. Met deze feedback ga je terug aan de slag in de volgende sessie, In dit deel krijg je de kans om al het geleerde uit de vorige modules van de opleiding, toe te passen en dit in een veilige leeromgeving, die tevens een vrij realistische coachingsetting vormt. Het geeft jouw vertrouwen in je coachingvaardigheden een enorme boost. Een greep uit de inhoud van dit vervolgweekend: De inhoud in dit weekend wordt bepaald door de zaken die naar boven komen tijdens en na de coachings. Dit weekend staat volledig in het kader van observeren, feedback geven en feedback ontvangen en ermee aan de slag gaan.

Onze aanpak

Wij trainen kleine groepen, omdat jij onze volledige aandacht en persoonlijke begeleiding verdient.

Wij coachen jullie als team, omdat wij de aan te leren vaardigheden aan jullie demonstreren, zodat jullie directe praktijkervaring opdoen.

Wij leiden jou, door samen te werken en oplossingsgericht te communiceren, zodat je steeds vaardiger wordt om te communiceren conform de eisen die onze huidige maatschappij stelt.

Op het einde van de opleiding is er een verplichte certificatieproef. Daar ontdek je welke vaardigheden je reeds goed onder de knie hebt. Je leert tevens aan welke punten je extra aandacht dient te besteden. Op die manier kan je na de opleiding efficiënt jouw vaardigheden i.v.m. NLP verder laten groeien.

GROEI ACADEMIE biedt het volledige ‘NLP Business Coach’-programma aan in 40 leeruren. Je ontvangt een officieel certificaat ‘Licensed NLP Business Coach™‘ wanneer je voor de certificatieproef slaagt.

Ons Online platform

Je hebt bij GROEI ACADEMIE een opleiding gevolgd. Daar heb je geleerd hoe belangrijk het is om verder aan de slag te gaan met al het materiaal, in jouw dagelijks leven. Je krijgt hier toegang tot tal van korte filmpjes, die jou nog eens door alle aangeleerde NLP-technieken heen loodsen. Op die manier kan je opfrissen, inoefenen, masteren, ermee spelen en nascholen, zoveel je maar wilt. De beschikbare online jaarabonnementen zijn:

Na DEZE OPLEIDING

Kan je je verder vervolmaken door deel te nemen aan onze:

Mentoring voor NLP coaches Meer informatie over deze opleiding »

Mentoring deluxe voor NLP coaches Meer informatie over deze opleiding »

Erkende opleiding: Hypnotic Practitioner™ Meer informatie over deze opleiding »

Ofwel door contact op te nemen met onze trainers.

Voor wie DEZE OPLEIDING bestemd is

 • Voor iedereen die een degelijke en professionele coach wil worden.
 • Voor wie wil coachen met één van de meest effectieve en efficiënte technologieën binnen het werkgebied van coaching.
 • Voor wie een coach wil worden die kan inspelen op de noden van mensen en groepen in de 21ste eeuw.

Referenties

“Eigenlijk maar één woord: “Wauw”. Ik heb ervaring met hoe ik mensen en een team kan aansturen en motiveren, hoe ik conflicten kan oplossen, en hoe ik teams zelfsturend kan maken.”

Frans

“Het bouwen van trajecten, toepassen van GROW en NLP tools met als afsluiter speedcoaching met externen up tempo. Met een team van coaches een geweldige 9-daagse gehad!”

Carmen Verschuur

“Marleen deelt haar ervaring op een enorm efficiënte manier! De opleiding ‘NLP Coach’ is een verrijking voor elke ‘NLP Master’!”

Dorien Damad

“Wauw, wederom een energierijk en leerrijk weekend. Waaronder 3 dagen aan één stuk mensen coachen. Unieke cases zoals het in de praktijk gebeurt. Ook heel veel geleerd van de mede-studenten.”

Wim H.

“Passie, kennis en ervaring zocht ik. En ik vond veel meer dan dat. Marleen bruist en ik nu ook.”

Kevin

SFEERFOTO'S

Info en inschrijven voor DEZE OPLEIDING

Waar?
Gistelse Steenweg 190 bus 0101, 8200 Brugge, West-Vlaanderen, België

The Society of NLP

Disclaimer
Wij geven geen medische informatie. Wij zijn niet medisch gekwalificeerd. Wij doen geen medische diagnoses of behandelingen. Onze trainingen vervangen geen consultatie bij de arts, psycholoog, therapeut of psychiater. Voor behandeling van medische klachten raden wij jou aan om naar jouw huisarts, psycholoog of psychiater te gaan.

  Wanneer?


  Toekomen vanaf 9:00. Aanvang opleidingsdag: 9:30. Einde opleidingsdag: 18:00

  Prijzen:

  Deurprijs: 1895,00 € excl. BTW (2292,95 € incl. BTW)

  Aan 1592,00 € excl. BTW (1926,08 € incl. BTW) bij inschrijven en betalen ten minste 14 dagen voor aanvang van deze opleiding.

  Herhaalprijs: 50 % ten opzichte van de gangbare prijs, na tonen van de overeenkomstige licentie van de Society of NLP™.

  BONUS: CADEUBON ter waarde van 630,00 €, voor 1 x Jaarabonnement: ERMEE SPELEN op GROEI ACADEMIE ONLINE, en dit omvat eveneens de levels: OPFRISSEN, INOEFENEN en MASTEREN

  Inschrijving & prijzen geldig bij betalen binnen de 7 dagen vanaf datum online inschrijving.

  Deze deelnameprijs omvat enkel de opleiding met officieel certificaat: 'Licensed NLP Coach™' uitgeven door de Society of NLP™ en mede-ondertekend door Dr. Richard Bandler en John La Valle, een handleiding, de koffiepauzes (van 15 á 25 minuten) en lichte lunch.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Straatnaam & huisnummer

  Postcode

  Gemeente

  Bedrijf

  BTW- of ondernemingsnummer

  Bericht

  Schrijf mij in voor de online nieuwsbrief

  Ik aanvaard de Algemene voorwaarden, de Privacyverklaring en het Cookiebeleid Nagelezen @ Algemene voorwaarden, Privacyverklaring en Cookiebeleid


  X