Leer de Basiscommunicatie - GROEI ACADEMIE
BRAIN TRAINING BRAIN TRAINING BRAIN TRAINING
BRAIN TRAINING

Aanbod: 'Persoonlijke skills'


door oplossingsgericht te communiceren met jezelf en anderen

Vraag naar meer informatie of een verkennend gesprek »GRATIS E-BOOK: EEN INTRODUCTIE TOT NLP »

Ons Aanbod OPLEIDINGEN Persoonlijke skills

Opleidingen: Persoonlijke skills

Basisopleiding communicatie
Licensed Practitioner of NLP™

Vervolgopleiding communicatie
Licensed Master Practitioner of NLP™

Opleidingen: Coaching

Coaching Foundation
Basismodellen voor coaching

Life coaching met NLP
Licensed NLP Coach™

WAT ONDER DE MOTORKAP

Alle opleidingen die Marleen en Alex geven, zijn gebaseerd op NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren™).

Marleen werkt in haar basistrainingen ook sterk vanuit verbindende communicatie, gebaseerd op de methode van de geweldloze communicatie van Marshall Rozenberg.

Daarnaast heeft Marleen een eigen methode gecreëerd, die door zijn eenvoud heel gemakkelijk te hanteren is om inzicht in jouw communicatie te krijgen: De methode van de twee cirkels

Alex zijn geavanceerde opleidingen zijn tevens beïnvloed door hypnose, DHE (Design Human Engineer™) & NHR (Neuro Hypnotic Repatterning™).


De combinatie NLP, RMP, De metafoor van de twee cirkels en Verbindende communicatie is een unieke aanpak, die je enkel bij GROEI ACADEMIE vindt.


NLP is de studie van succesvol gedrag. Je NLP eigen maken in je dagdagelijks leven, wat zal leiden tot het stellen van juistere vragen, het verkrijgen van veel meer inzicht in anderen en tot communiceren met meer impact.

NLP is een communicatietool die jouw communicatie kan optimaliseren, en dit in elk terrein van jouw leven, dus ook op de werkvloer. En met NLP kan je jouw gedrag in die richting sturen die jij wilt.

NLP is een methodologie achter een reeks succesvolle technieken en hulpmiddelen tot beter communiceren.

MEER >>


'Verbindende communicatie' is gebaseerd op 'Geweldloze communicatie' van Marshall Rosenberg. Hierbij is 'connectie', zowel met jezelf als met anderen, het vertrek- en ook het eindpunt.


Binnen GROEI ACADEMIE versterken we verbindende communicatie met enkele grondregels van NLP. We leren mensen hoe ze zich kunnen afstemmen op anderen en op de denkwereld van anderen, waardoor verbinding mogelijk wordt. We leren hen accurate vragen stellen, zodat je heldere informatie krijgt en niet hoeft in te vullen voor een ander. Je begrijpt de ander beter en je wordt zelf ook beter begrepen.

En we hebben voor 'De methode van de twee cirkels' een eigen metafoor gecreëerd, namelijk: 'De metafoor van de twee cirkels'. Hierbij gaan we ervan uit dat elke mens een 'kern' in zich draagt, symbool voor het unieke potentieel aan mogelijkheden die in elk van ons aanwezig zijn. Dit is onze 'binnenste cirkel'. Deze kern bevat een sterke groeidynamiek die ervoor zorgt dat we blijvend op zoek gaan naar mogelijkheden om ons te ontplooien. En communiceren vanuit onze kern, is het vertrekpunt voor verbinding met de ander.

En rond deze 'kern' zitten echter verdedigingssystemen, die onze groeiweg afremmen en zelfs blokkeren. Dit is onze 'buitenste cirkel'. Onze angsten, twijfels, minderwaardigheidsgevoelens, over- of onderwaardering van onszelf, onzekerheden, arrogantie, besluiteloosheid, enzovoort, zorgen ervoor dat we obstakels tegenkomen op onze weg. Deze systemen zijn eigen aan ons mens zijn, net zoals onze kern dat is. En communiceren vanuit onze buitenste cirkel is het vertrekpunt voor conflicten, strijden om je gelijk, machtsstrijd, kortom: alles wat de verbinding met jezelf en de ander doorbreekt.

En binnen GROEI ACADEMIE reiken we jou handvatten aan waarmee je gemakkelijker verbinding maakt met jouw eigen innerlijke kracht, met jouw capaciteiten, met wat voor jou belangrijk is, met jouw eigen groeidynamiek, jouw doelen in het leven, enzovoort. En hoe meer je jouw potentieel ontplooit, hoe sterker je staat als persoon, hoe meer grond je onder je voeten hebt.

En we leren jou hoe je verbindend communiceert met anderen en hoe je deze verbinding kan herstellen, indien ze verbroken is.

Daarnaast helpen we jou om jouw verdedigingssystemen, datgene wat jou afremt, om te buigen, zodat de obstakels die in de weg staan om jouw doelen te bereiken, minder hinderlijk zijn.

Vraag naar meer informatie of een verkennend gesprek » » » KLIK HIER

Onze deelnemers aan het woord

Alex is een uiterst bekwame trainer die je geboeid meeneemt in het verhaal. Je blijft beklijvend volgen met al je zintuigen. De verhalen blijven echt hangen. Marleen voegt hier structuur aan toe. Beide zorgen voor een ‘diepe beleving van NLP‘ in een zeer respectvolle leeromgeving.”

“Deze NLP opleiding was voor mij een zeer boeiende ervaring. Samen met Marleen & Alex, beide met een specifieke, doch aanvullende stijl, worden we niet alleen doorheen alle technieken & theorie, op een zeer educatieve wijze geleid. En doorheen de vele leuke oefeningen konden we NLP ook aan de lijve ervaren.”

Katrien Favere

Katrien.favere@gmail.com

Alex en Marleen, ik heb de laatste dagen enorm veel aan jullie gedacht. Hoe ik veranderd ben, wat ik allemaal kan toepassen. Marleen, onze privé-sessies hebben veel shifts veroorzaakt. Het is prachtig om te zien hoe NLP een manier van leven wordt en waar het soms veel en chaotisch leek in de lessen, voel ik hoe anders ik de wereld en de mensen ben gaan zien. Mijn droom is aan het uitkomen en mede dankzij jullie! Een dikke welgemeende dankjewel.”

Kristien Cillen

Change2Positive

http://change2positive.be/

Exponentieel Groeien. Bedankt voor je bijdrage aan mijn groei. Voor de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen in de NLP technieken. Voor al de kleine sporadische tips die je hebt gegeven.”

“Ik bewonder jouw gedrevenheid, jouw passie waarmee je continue kennis opdoet en hoe je deze met evenveel passie en gedrevenheid doorgeeft. De precisie die je soms eiste is torenhoog en heeft mij dan ook uit mijn comfortzone doen komen.”

Wim Heinkens

NooitMeer

“Grensverleggend! Verrijkende training. Soms ver buiten je comfortzone. Zeer interessant. Certificering in dynamisch, leerrijke formule.”

Eric H.


“Het bouwen van trajecten, toepassen van GROW en NLP tools met als afsluiter speedcoaching met externen up tempo. Met een team van coaches een geweldige 9-daagse gehad!”

Carmen Verschuur

Info over ONS AANBOD OPLEIDINGEN Persoonlijke skills

Waar?
Gistelse Steenweg 190 bus 0101, 8200 Brugge, West-Vlaanderen, België

The Society of NLP

Disclaimer
Wij geven geen medische informatie. Wij zijn niet medisch gekwalificeerd. Wij doen geen medische diagnoses of behandelingen. Onze trainingen vervangen geen consultatie bij de arts, psycholoog, therapeut of psychiater. Voor behandeling van medische klachten raden wij jou aan om naar jouw huisarts, psycholoog of psychiater te gaan.

  Waarvoor?

  Verkennend gesprek:

  Voornaam

  Achternaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bedrijf

  BTW- of ondernemingsnummer

  Bericht

  Schrijf mij in voor de online nieuwsbrief

  Ik aanvaard de Privacyverklaring en het Cookiebeleid
  Na te lezen @ Privacyverklaring en Cookiebeleid


  X