Licensed NLP Coach™ - GROEI ACADEMIE
BRAIN TRAINING BRAIN TRAINING BRAIN TRAINING
BRAIN TRAINING

WANNEER DEZE OPLEIDING VOLGEN

De wereld heeft nood aan degelijke, professionele coaches. NLP heeft de tools die in coaching vaak ontbreken. De coachingwereld zoals ze op vandaag is, heeft nood aan NLP. Mensen worden kritischer en verlangen efficiënte hulp van een coach. Coaching in de 21ste eeuw zal steeds meer professionalisme vragen. En NLP kan daarin een cruciale rol spelen!

Als NLP Coach™ geef je leiding aan verandering gebruikmakende van vele basisvaardigheden, waarmee je snelle en effectieve resultaten bereikt.

De opleiding tot NLP Coach™ is een vrij jonge tak binnen NLP. GROEI ACADEMIE is in België het tweede instituut dat de door The Society of NLP™erkende opleiding tot NLP Coach™ mag geven.

En Marleen Devisch is al meer dan een kwarteeuw gepassioneerd door coaching. En het is haar missie om mee te helpen aan het opleiden van degelijke en hoogprofessionele coaches. En dit is voelbaar in de gedreven manier waarop Marleen Devisch deze opleiding samen met haar man Alex Peeters, vorm geeft.

Vraag naar meer informatie of een verkennend gesprek » » » KLIK HIER

het verschil 'NLP Coaching' versus 'Life Coaching'

NLP Coaching, wanneer je echt resultaat wilt, omdat het verschil, jouw succes is!

Als 'NLP Coach™ of NLP Business Coach™' geef je leiding aan verandering gebruikmakende van vele basisvaardigheden, waarmee je snelle en effectieve resultaten bereikt.

Tijdens het verkennen van welke opleiding jij wilt volgen om lifecoach te worden, is het enorm belangrijk om na te denken over de resultaten die jouw klanten willen bereiken en hoe jij hen hierbij zal kunnen helpen om deze te bereiken!

Een opleidingstraject tot NLP Coach of NLP Business Coach biedt veel meer dan een standaard 'Life Coaching'-opleiding. En een opleidingstraject tot NLP Coach™ of NLP Business Coach™ zal jou helpen om veel meer succes en blijvende resultaten te behalen bij jouw klanten.

En in de wereld van vandaag waar angst, overweldiging en ongezonde stress, zeer veel voorkomen, hebben steeds meer mensen begeleiding en coaching nodig om de beste versie van zichzelf te kunnen zijn, laat staan om uitmuntendheid te bereiken.

'Life Coaching' helpt coaches bij het identificeren van de wegversperringen die hun cliënten ervan weerhouden om hun gewenste resultaat te bereiken.

En een 'NLP Coach™ of NLP Business Coach™' is naast het herkennen en identificeren van deze wegversperringen, in staat klanten te helpen ze daadwerkelijk om te buigen, wat resulteert in diepgaande én blijvende veranderingen. Een 'NLP Coach™ of NLP Business Coach™' biedt zijn klanten een veel grotere kans op succes en op nieuwe wegen tot veel meer levenskwaliteit.

Dus, als 'NLP Coach™ of NLP Business Coach™' maak je het verschil, omdat het jou in staat stelt om blijvende veranderingen teweeg te brengen, tijdens het helpen van jouw klanten om hun gewenste doelen met bijhorende resultaten te bereiken, en dit met een zeer hoog succespercentage.

Als 'NLP Coach™ of NLP Business Coach™' heb jij een grotere impact op jouw eigen leven en op dat van jouw klanten, waardoor ze veranderen op een heel ander niveau. Het is een echte life changer!

Vraag naar meer informatie of een verkennend gesprek » » » KLIK HIER

Wat DEZE OPLEIDING omvat

Nu je gecertificeerd bent als ‘Coaching Foundation, NLP Practitioner™ & NLP Master Practitioner™‘ en groen licht hebt om door te gaan, zet je de twee laatste stappen op jouw pad naar het certificaat van NLP Coach™In het eerste vervolgweekend ga je jouw medestudenten coachen met gebruik van alle NLP tools en basismodellen die je in de loop van de opleiding hebt aangeleerd. En het is een prachtig integratieweekend. En je verdiept jouw coachingvaardigheden. En je krijgt meer zicht op jouw eigenheid als coach en op jouw stijl van coaching. En je leert omgaan met de valstrikken die het coachen met zich meebrengt. En je leert jezelf observeren en evalueren. En op het einde van dit weekend ben je je bewust van je sterkte als coach en weet je welke werkpunten je dient aan te pakken. En met de NLP opleidingen die je bij ons hebt gevolgd, heb je voldoende tools op zak om zelfstandig met deze werkpunten aan de slag te gaan.

Een greep uit het programma van deze opleiding:

 • Jouw eigen evolutie tijdens deze opleiding.
 • CODEC: de vijf sleutels voor jouw groei.
 • Ecologie.
 • De juiste gemoedstoestand creëren.
 • Integreren van de werkmodellen uit de basismodule.
 • Integreren van de NLP tools in coaching.
 • NLP-coaching.
 • Verbindende communicatie en NLP.
 • Basisvooronderstellingen binnen NLP-coaching.
 • Obstakels, valkuilen en uitdagingen in een coachingsproces.
 • Coachen van groepen: groepsfenomenen.
 • Het intakegesprek oefenen.
 • Jouw mensvisie en waarden als coach.
 • Belangrijke vragen.
 • Observatievragen.
 • Vragen voor groepsmentoring.

En het tweede vervolgweekend vormt het sluitstuk van de opleiding tot NLP Coach™. Het is tevens het certificatieweekend. En je gaat drie dagen oefenen in coachen, met cliënten die de GROEI ACADEMIE bijeenbrengt. En je ontvangt feedback over elke coaching die je geeft. En met deze feedback ga je terug aan de slag in de volgende sessie. En in dit deel krijg je de kans om al het geleerde uit de vorige modules van de opleiding, toe te passen en dit in een veilige leeromgeving, die tevens een vrij realistische coachingsetting vormt. En het geeft jouw vertrouwen in je coachingvaardigheden een enorme boost. Een greep uit de inhoud van dit vervolgweekend: De inhoud in dit weekend wordt bepaald door de zaken die naar boven komen tijdens en na de coachings. En dit weekend staat volledig in het kader van observeren, feedback geven en feedback ontvangen en ermee aan de slag gaan.

Voor wie DEZE OPLEIDING is bestemd

 • voor iedereen die een degelijke en professionele coach wil worden
 • voor wie wil coachen met één van de meest effectieve en efficiënte technologieën binnen het werkgebied van coaching
 • voor wie een coach wil worden die kan inspelen op de noden van mensen en groepen in de 21ste eeuw
 • en bereid is om tussen twee opleidingsmomenten in binnen zijn eigen omgeving, dagelijks minimaal 30 à 45 minuten te investeren aan tijd en energie, om dit alles in te oefenen, in te oefenen en in te oefenen!
Vraag naar meer informatie of een verkennend gesprek » » » KLIK HIER

Wat nog MEER

Op het einde van de opleiding is er een verplichte certificatieproef. Daar ontdek je welke vaardigheden je reeds goed onder de knie hebt. Je leert tevens aan welke punten je extra aandacht dient te besteden. Op die manier kan je na de opleiding efficiënt jouw vaardigheden i.v.m. NLP verder laten groeien.

GROEI ACADEMIE biedt het volledige ‘NLP Coach’-programma aan in 40 leeruren. Je ontvangt een officieel certificaat ‘Licensed NLP Coach™‘ wanneer je voor de certificatieproef slaagt.


Wil jij ook de verborgen accelerators ontdekken om met impact te communiceren, enorm versterkt door NLP en hypnose, die onze Vlaamse Overheid jammer genoeg enkel nog wil reserveren voor de grotere bedrijven en multinationals?

Want sinds 1 juli 2020 kan, wie wil effectief leren beïnvloeden met impact gebruik makende van NLP en hypnose onder de motorkap, geen gebruik meer maken van de KMO-portefeuille!

Wij onderwijzen jullie nog verder, en met nog meer passie dan voorheen!


Vraag naar meer informatie of een verkennend gesprek » » » KLIK HIER

Na DEZE OPLEIDING

Kan je je verder vervolmaken door deel te nemen aan onze:

Hypnose als toolbox binnen jouw communicatie
Erkende opleiding: Licensed Hypnotic Practitioner™
Meer informatie over deze opleiding »

Opfrissen, inoefenen, masteren, ermee spelen, nascholen
Meer informatie voor zij die er niet genoeg van krijgen »

Ofwel door contact op te nemen met onze trainers.

Vraag naar meer informatie of een verkennend gesprek » » » KLIK HIER

Onze DEELNEMERS AAN HET WOORD

“Eigenlijk maar één woord: “Wauw”. Ik heb ervaring met hoe ik mensen en een team kan aansturen en motiveren, hoe ik conflicten kan oplossen, en hoe ik teams zelfsturend kan maken.”

Frans

“Het bouwen van trajecten, toepassen van GROW en NLP tools met als afsluiter speedcoaching met externen up tempo. Met een team van coaches een geweldige 9-daagse gehad!”

Carmen Verschuur

“Marleen deelt haar ervaring op een enorm efficiënte manier! De opleiding ‘NLP Coach’ is een verrijking voor elke ‘NLP Master’!”

Dorien Damad

“Wauw, wederom een energierijk en leerrijk weekend. Waaronder 3 dagen aan één stuk mensen coachen. Unieke cases zoals het in de praktijk gebeurt. Ook heel veel geleerd van de mede-studenten.”

Wim H.

“Passie, kennis en ervaring zocht ik. En ik vond veel meer dan dat. Marleen bruist en ik nu ook.”

Kevin

SFEERFOTO'S

info over DEZE OPLEIDING

Waar?
Gistelse Steenweg 190 bus 0101, 8200 Brugge, West-Vlaanderen, België

The Society of NLP


Wil jij ook de verborgen accelerators ontdekken om met impact te communiceren, enorm versterkt door NLP en hypnose, die onze Vlaamse Overheid jammer genoeg enkel nog wil reserveren voor de grotere bedrijven en multinationals?

Want sinds 1 juli 2020 kan, wie wil effectief leren beïnvloeden met impact gebruik makende van NLP en hypnose onder de motorkap, geen gebruik meer maken van de KMO-portefeuille!

Wij onderwijzen jullie nog verder, en met nog meer passie dan voorheen!


Disclaimer
Wij geven geen medische informatie. Wij zijn niet medisch gekwalificeerd. Wij doen geen medische diagnoses of behandelingen. Onze trainingen vervangen geen consultatie bij de arts, psycholoog, therapeut of psychiater. Voor behandeling van medische klachten raden wij jou aan om naar jouw huisarts, psycholoog of psychiater te gaan.

  Wanneer?


  Toekomen vanaf 9:00. Aanvang opleidingsdag: 9:30. Einde opleidingsdag: 18:00

  Prijzen:

  Deurprijs: 1695,00 € excl. BTW (2050,95 € incl. BTW)

  Herhaalprijs: 50 % ten opzichte van de gangbare prijs, na tonen van de overeenkomstige licentie van de Society of NLP™.

  BONUS: CADEUBON ter waarde van 630,00 €, voor 1 x Jaarabonnement: ERMEE SPELEN op GROEI ACADEMIE ONLINE, en dit omvat eveneens de levels: OPFRISSEN, INOEFENEN en MASTEREN

  Inschrijving & prijzen geldig bij betalen binnen de 7 dagen vanaf datum online inschrijving.

  Deze deelnameprijs omvat enkel de opleiding met officieel certificaat: 'Licensed NLP Coach™' uitgeven door de Society of NLP™ en mede-ondertekend door Dr. Richard Bandler en John La Valle, een handleiding en de koffiepauzes (van 15 á 25 minuten).

  Voorinschrijven op later te bepalen data: dit is vrijblijvend. Echter van zodra deze data komen vast te liggen, delen we deze aan de voorinschrijvers mee, en ofwel verzilver je jouw plaats aan de prijs die vermeld stond in jouw voorinschrijving door dit bedrag binnen de 7 kalenderdagen aan GROEI ACADEMIE over te maken, ofwel zie je af van jouw voorinschrijving.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Straatnaam & huisnummer

  Postcode

  Gemeente

  Bedrijf

  BTW- of ondernemingsnummer

  Bericht

  Schrijf mij in voor de online nieuwsbrief

  Ik aanvaard de Algemene voorwaarden, de Privacyverklaring en het Cookiebeleid Nagelezen @ Algemene voorwaarden, Privacyverklaring en Cookiebeleid


  X