NLP Coachopleiding NLP Coachopleiding NLP Coachopleiding
NLP Coachopleiding

Leer resultaatgericht coachen met NLP


Word de coach die jij zelf zou willen hebben

Hoe werkt het?

Word zelf coach en help anderen zoals jij zelf bent geholpen. Je krijgt alle nodige vaardigheden en methodieken aangereikt in een uitgebreid trainingsprogramma. Daarna ben je er klaar voor om je kennis dagelijks in de praktijk om te zetten en anderen te coachen. Je kunt ook je eigen coach zijn en blijven. Sowieso is deze opleiding een investering in jezelf voor de rest van je leven.

Voordelen

Resultaatgericht

Coachen gaat vooral over het behalen van resultaten. Je helpt je klant zijn doelen te verfijnen. Je werkt samen met je klant stapsgewijs naar het behalen van deze doelen.

Snel en efficiënt

Je werkt in korte trajecten die helder uitgewerkt zijn. Jouw rol hierin en die van jouw klant, zijn voor beide partijen duidelijk.

Meester in communiceren

Als ‘NLP Coach™’ beheers je vele communicatietools. Je stemt je af op je klant. Je stelt deze vragen, die de klant verder helpen. Je beheerst de taal die voor jouw klant, zowel bewust als onbewust, de weg vrijmaakt naar zijn of haar doelen.

Kenmerken

Neem het heft in eigen handen

Gebruik je opgedane kennis om niet alleen jezelf, maar ook anderen de weg naar meer innerlijke vrijheid, geluk en succes te tonen.

Blijf leren

Ook na het behalen van je certificaat, kun je bij ons regelmatig terecht voor terugkomdagen. Zo blijf je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwigheden in de sector.

Verschillende methodieken, technieken en modellen

Je krijgt tijdens de opleiding verschillende methodieken, technieken en werkmodellen mee. Dit zorgt ervoor dat je als coach heel veel tools ter beschikking hebt en dat je flexibel kan inspelen, op wat je klant echt nodig heeft.

Persoonlijke groei

Coach zijn is in de eerste plaats zelf groeien en ontwikkelen. Onze ‘NLP Coach™’-opleiding zet jouw persoonlijke groei voorop. Je lift jouw klanten op tot op jouw eigen niveau.

Referenties

“Eigenlijk maar één woord: “Wauw”. Ik heb ervaring met hoe ik mensen en een team kan aansturen en motiveren, hoe ik conflicten kan oplossen, en hoe ik teams zelfsturend kan maken.” – Frans

“Het bouwen van trajecten, toepassen van GROW en NLP tools met als afsluiter speedcoaching met externen up tempo. Met een team van coaches een geweldige 9-daagse gehad!” – Carmen Verschuur

“Marleen deelt haar ervaring op een enorm efficiënte manier! De opleiding ‘NLP Coach’ is een verrijking voor elke ‘NLP Master’!” – Dorien Damad

“Wauw, wederom een energierijk en leerrijk weekend. Waaronder 3 dagen aan één stuk mensen coachen. Unieke cases zoals het in de praktijk gebeurt. Ook heel veel geleerd van de mede-studenten.” – Wim H.

“Passie, kennis en ervaring zocht ik. En ik vond veel meer dan dat. Marleen bruist en ik nu ook.” – Kevin

Af te leggen traject voor deze coachopleiding

De opleiding tot NLP Coach™ bestaat uit drie modules. In de praktijk worden deze gespreid over gemiddeld twee jaar.

Module 1: Coach Foundations

Driedaagse training: Basismodellen voor coaching Meer informatie over deze training »

Module 2: ‘NLP™’-opleidingen

Erkende opleiding: NLP Practitioner™ Meer informatie over deze opleiding »

Erkende opleiding: NLP Master Practitioner™ Meer informatie over deze opleiding »

Module 3: ‘NLP Coach™’-opleiding

Erkende opleiding: NLP Coach™ Meer informatie over deze opleiding »

Onze video's

Resultaatgericht leren coachen met NLP

ONZE INSTANT-BOOKS

RESULTAATGERICHT LEREN COACHEN MET NLP

Word de coach die jij zelf zou willen hebben

START DOWNLOAD
X