De deur op een kier:hoe krijgen we ons leven terug op de rails na corona? - GROEI ACADEMIE

De deur op een kier:
hoe krijgen we ons leven terug op de rails na corona?

Het behoeft geen enkele discussie: het woord van het jaar is ‘corona‘ en alle afgeleiden die daaruit voortvloeien.

Na een paar maanden verplichte opsluiting in ‘ons kot‘, ruiken we de vrijheid terug. De deur staat op een kier en mag telkens verder open. Je zou denken dat we met z’n allen naar buiten rennen en ons leven terug opnemen zoals voorheen.

Zo werkt het blijkbaar niet. We komen uit het duister van ons hol en het zonlicht doet pijn aan de ogen. We zijn nog niet georiënteerd en we weten niet zo goed hoe we ons leven terug dienen op te nemen.

 • Hoe begin je daar nu aan?
 • Hoe kies je wat voor jou en voor jouw omgeving het beste is?
 • Ga je naar een winkel?
 • En zo ja, op welke manier dan?
 • Hoe gedraag je je op je werk?
 • Op straat?
 • Wat doe je als je buren zondigen tegen de maatregelen?
 • Hoe strikt volg je deze maatregelen?
 • Hoe groot is jouw vertrouwen in anderen, waar je graag naartoe zou gaan?
 • Wat doe je met je frustraties rond dingen die nog niet mogen?
 • Hoe omgaan met de nieuwe stress die zich aandient?
 • Wat met al die prikkels die er plots terug zijn?
 • Hoe omgaan met zoveel veranderingen als je net graag alles hetzelfde hebt?

Vanuit onze bubbel maken we opnieuw connecties met anderen en met de wereld. Het nieuwe normaal doet zijn intrede en we vinden er nog onze draai niet in. We staan erbij en we kijken ernaar. We moeten onszelf voor een deel heruitvinden. Zowel privé als professioneel. De wereld is onherroepelijk veranderd, maakt een nooit geziene shift door en de impact op termijn is heel onduidelijk.

In GROEI ACADEMIE hebben we ons de voorbije weken goed voorbereid op deze nieuwe shift. We willen zo goed mogelijk inspelen op de noden van mensen die in de postcoronatijd hun weg moeten vinden, zowel professioneel als privé. Het is onze missie en onze passie om zoveel mogelijk mensen te helpen op weg naar geluk, innerlijke vrijheid, succes. De voorbije tijd is deze passie zo mogelijk nog groter geworden.

Waarin willen we jou tegemoetkomen in deze bijzondere tijd?

 • We helpen jou op maat, in een individueel traject. Daarin kan je jouw specifieke doelen uitwerken en de obstakels die het bereiken ervan in de weg staan, leren los te laten. Deze trajecten kunnen, deels online gebeuren, indien gewenst. Deels zullen ze ook live moeten plaatsvinden.
 • We zijn volop ons online aanbod verder aan het uitwerken: in een reeks van webinars, online trainingen en workshops, live video’s … kan je op een veilige manier aan jouw groei werken. Voor mensen die reeds opleidingen bij ons hebben gevolgd, zijn er online oefenplatformen uitgewerkt. We werken ook live online oefenmomenten uit.
 • Onze NLP-opleidingen zitten vol tools die jou op weg zullen helpen om wijze keuzes te maken en om jouw doelen, privé en professioneel, te bereiken. Meer dan ooit is NLP een toolbox die antwoorden biedt op noden van mensen in deze tijd.
 • Onze coachopleiding biedt jou de kans om in deze huidige tijd professioneel met mensen aan de slag te gaan. De wereld heeft meer dan ooit nood aan degelijke, goed opgeleide mensen die anderen helpen in hun persoonlijke groei.

Wij hadden de voorbije weken kunnen treuren omdat we onze activiteiten moesten stilleggen. Wij hebben integendeel, deze tijd benut om creatieve oplossingen te vinden, op kortere en langere termijn. We zijn er helemaal klaar voor om jou te helpen en om ten dienste te staan van wie deze bijzondere tijd goed wil doorkomen.

Alvast hartelijk welkom!

EERSTVOLGENDE EVENEMENTEN

Onderstaande data zijn aangepast wegens de coronavirus maatregelen

Kennismaking en infomoment bijna elke derde woensdagavond van de maand.


NLP Practitioner™op 22, 23 & 24 januari, 26, 27 & 28 maart, 28, 29 & 30 mei en 26 juni 2021

NLP Master Practitioner 5, 6 & 7 februari, 23, 24 & 25 april, 11, 12 & 13 juni & 26 juni 2021

NLP Business Practitioner op 19 februari, 5 & 19 maart, 2 & 16 april, 21 mei, 4, 18 & 25 juni 2021

Basismodellen voor coaching op 6, 7 en 8 november 2020

NLP Coach op 30 april, 1 & 2 mei en 10, 11 & 12 september 2021

Hypnotic Practitioner op 10 woensdagen, data samen te bepalen in onderling overleg

todo
X