Waarom zou jij bij ons een opleiding volgen? - GROEI ACADEMIE

Waarom zou jij bij ons een opleiding volgen?

Waarom zou jij bij ons een opleiding volgen?

De letters NLP raken bij steeds meer mensen gekend. Neuro Linguïstisch Programmeren. Neen, dit is geen computertaal. Wat is het dan wel? Een grote verzameling tools die jou kunnen helpen om de communicatie met jezelf en anderen te herstellen en te verbeteren. Een grote koffer met mogelijkheden die een soort van wellnesskuur zijn voor je brein.

Het zijn heuse opleidingen. En wat ben je ermee?

Ik blik even terug op het voorbije jaren. Op alle practitioners die we hebben gegeven in die tijd. Ik laat alle deelnemers de revue passeren. Wat heb ik gezien, gehoord, gevoeld bij hen? Waarin heb ik hen zien veranderen? Want zij zijn het criterium. Mooie woorden zijn niet genoeg. Het is het concrete resultaat dat telt.

Kracht, energie, inzicht, doorzicht, doorzetting, creativiteit, openbreken, durven, assertiviteit, helderheid in de communicatie, daadkracht, doelgerichtheid, geluk…

Dit zijn de eerste woorden die in mij opkomen als ik aan de deelnemers van het hele voorbije jaar denk. Ik heb mensen zien openbloeien. Ik heb ze uit de chaos en de onduidelijkheid  zien komen. Ze kregen hun doelen helder geformuleerd. Ze zetten concrete stappen op weg naar dat doel. Ze bleven niet meer hangen in allerlei emotionele toestanden. Ik heb mensen rechtop zien komen en daadkrachtig aan de slag zien gaan om de dingen in hun leven te bereiken waar ze naar verlangden. Ik  heb mensen met verbazing zien staan kijken naar hun eigen groei.

Alsof ze het nauwelijks konden geloven dat bepaalde angsten verdwenen, dat bepaalde moeilijkheden werden opgelost en dat in korte tijd. Ik heb mensen  vol ongeloof aan oefeningen zien beginnen en na afloop de verbazing op hun gezicht gezien als ze het resultaat merkten. Ik heb mensen zien worstelen, met zichzelf, met ons trainers, met de materie bij momenten. Ik heb ze nadien horen zeggen hoe blij ze waren met de steun en de aanmoediging die  ze van ons kregen om door te zetten. Ik heb verhalen gehoord over betere relaties, meer creativiteit, een wending in de opvoeding van kinderen, een  nieuw élan in een bestaande job of een nieuwe job. Ik heb mensen keuzes zien maken in elk gebied van hun leven. Bewust, geëngageerd, vastberaden.

Ik heb mensen naar een opleiding zien komen die zeiden: ‘ik ken iemand die bij jullie een opleiding heeft gevolgd. Ik heb die zo zien groeien. Ik wil weten wat jullie doen…’

Een mooier compliment kan je als trainer niet krijgen. Maar het gaat mij niet om de complimenten. Het gaat om het doorgeven van een hele verzameling waardevolle tools, die mensen helpen om hun brein en hun leven op orde te krijgen. Een verzameling tools, die je direct kunt toepassen in je leven, eenvoudig  en  krachtig tegelijk. Tools, die je leven in een nieuwe versnelling kunnen brengen. Niet sneller daarom, maar mooier, gelukkiger, met veel meer vertrouwen in jezelf en in je leven.

Waarom zou je een opleiding volgen? Om datgene wat jou in je leven afremt of blokkeert, om te buigen of los te laten. Om  van jouw leven datgene te maken wat je er écht wilt van maken. Het is meer dan de moeite waard.

Ik kan het jou vertellen, ex-deelnemers kunnen het jou vertellen. Jij kunt het weten als je het durft te ervaren. En dat kan enkel door het te volgen, door het daadwerkelijk te beleven.

Aan jou de keuze. Wij staan voor jou klaar!

Marleen Devisch & Alex Peeters

EERSTVOLGENDE EVENEMENTEN

Onderstaande data zijn aangepast wegens de coronavirus maatregelen

Kennismaking en infomoment bijna elke derde woensdagavond van de maand.


NLP Practitioner™op 22, 23 & 24 januari, 26, 27 & 28 maart, 28, 29 & 30 mei en 26 juni 2021

NLP Master Practitioner 5, 6 & 7 februari, 23, 24 & 25 april, 11, 12 & 13 juni & 26 juni 2021

NLP Business Practitioner op 19 februari, 5 & 19 maart, 2 & 16 april, 21 mei, 4, 18 & 25 juni 2021

Basismodellen voor coaching op 6, 7 en 8 november 2020

NLP Coach op 30 april, 1 & 2 mei en 10, 11 & 12 september 2021

Hypnotic Practitioner op 10 woensdagen, data samen te bepalen in onderling overleg

todo
X