Over NLP

Resultaatgericht communiceren en samenwerken!

De studie van succesvol gedrag

NLP is de studie van succesvol gedrag. Je NLP eigen maken in je dagdagelijks leven, wat zal leiden tot het stellen van juistere vragen, het verkrijgen van veel meer inzicht in anderen en tot communiceren met meer impact.

Een communicatietool

NLP is een communicatietool die jouw communicatie kan optimaliseren, en dit in elk terrein van jouw leven, dus ook op de werkvloer. En met NLP kan je jouw gedrag in die richting sturen die jij wilt, doch waar iedereen uit jouw omgeving baat bij heeft.

Een methodologie

En NLP is een methodologie achter een reeks succesvolle technieken en hulpmiddelen om beter te communiceren. Een toolbox die verandering op een gemakkelijke en snelle manier mogelijk maakt. Zowel privé als in je bedrijf of organisatie leer je met NLP de juiste vragen stellen, snel een goed contact opbouwen met anderen, jouw communicatie versterken, grip krijgen op je emoties, je gedrag veranderen, je levenskwaliteit verhogen, een positieve klantbeleving creëren, en nog veel meer. En dit alles op zo’n manier waar iedereen baat bij heeft. NLP is enorm efficiënt en effectief, eenvoudig toe te passen. Een hele grote troef voor bedrijven en organisaties in de 21ste eeuw, waar alles voortdurend in beweging is.

Een bewustmaker

En NLP is een bewustmaker die je leert welke waarden, overtuigingen, processen, patronen, gedragingen… die jouw gedrag, gewenst en ongewenst, in het hier en nu aansturen, zodat je hier invloed op kan uitoefenen door ander gedrag in te zetten. Je leert jouw eigen subjectieve werkelijkheid van de wereld te begrijpen. Je leert de regie te nemen over deze werkelijkheid: ‘meer grip op je emoties, je gevoelen en je gedachten… waardoor jouw gedachten, reacties en gedrag zich optimaliseren.’

Een attitude

En NLP is een attitude, een levenshouding, die je leert dingen te bereiken vanuit nieuwsgierigheid, waar durven experimenteren een must is.

Een toolbox op de werkvloer

En met NLP wordt het op de werkvoer makkelijker om jezelf en jouw medewerkers te motiveren, om een team te laten samenwerken, om de samenwerking tussen teams te bevorderen, om veranderingsprocessen te begeleiden, om te bepalen welke persoon op de juiste plaats zit voor een bepaalde functie of in een gemeenschappelijke functie. NLP helpt persoonlijk leiderschap optimaliseren, laat medewerkers effectiever functioneren, leert mensen om zich beter op elkaar af te stemmen, creëert succesvolle communicatie en veel minder miscommunicatie. En met NLP als toolbox worden doelen gerealiseerd. NLP is een uitstekende toolbox om mensen te coachen, zowel individueel als in team.

Resultaatgericht communiceren en samenwerken met NLP

Meer over GROEI ACADEMIE

Marleen & Alex vertellen je alles over onze 'GROEI ACADEMIE' en geeft het antwoord op de vraag: "Wat is NLP en wat kan je ermee?"

Meer over NLP

Dr. Richard Bandler mede grondlegger van NLP en tevens oprichter van 'The Society of NLP' aan het woord over het ontstaan van NLP en waarom deze aanpak zo revolutionair is.

Meer over de NLP-opleidingen

Kathleen LaValle, NLP master-trainer, vertelt hoe NLP het verschil maakt in haar leven en dat van haar studenten.

The Society of NLP

GROEI ACADEMIE is aangesloten bij ‘The Society of Neuro-Linguistic Programming™’

GROEI ACADEMIE wordt erkend als ‘NLP Training Instituut‘ in België door ‘The Society of NLP™

Alex Peeters‘ is zowel als ‘Licensed Trainer of NLP™‘ en ‘Licensed NLP Coaching Trainer™‘ terug te vinden in ‘Database of Licensed Trainers of Neuro-Linguistic Programming™’

Marleen Devisch‘ is zowel als ‘Licensed Trainer of NLP™‘ en ‘Licensed NLP Coaching Trainer™‘ terug te vinden in ‘Database of Licensed Trainers of Neuro-Linguistic Programming™’

Meer informatie >>

Ik wil meer weten

Voornaam

Achternaam

E-mail

Telefoonnummer

Bedrijf

Bericht

Schrijf mij in voor de online nieuwsbrief

Ik aanvaard de Privacyverklaring en het Cookiebeleid

Na te lezen @ Privacyverklaring en Cookiebeleid

X