Trajecten bij GROEI ACADEMIE

Individuele- en groepstrajecten

Bij GROEI ACADEMIE

In een communicatietraject bij GROEI ACADEMIE bekijken we samen met jou wat je verlangt te leren op gebied van de Basiscommunicatie tot Communiceren met impact.

Bij de individuele trajecten werken we een concreet stappenplan uit op jouw maat en helpen jou op weg om elke stap ervan uit te voeren. En we werken, in dialoog met jou en vanuit jouw behoeften, een leidraad uit. En met deze leidraad heb je grond onder je voeten om de stappen te zetten die nodig zijn.

Bij de trajecten in groep bepalen we naar best vermogen jouw rode draad uit, in lijn met jouw te bereiken doel, en helpen we jou om deze te bereiken, in dialoog met jou vanuit jouw behoeften. En tijdens de VIP-dagen stemmen we onze opleiding af op jouw rode draad en op jouw behoeften.

En hier begint jouw weg, waarbinnen we jou ondersteunen …

Aanbod Trajecten

Basiscommunicatie

Individueel trainingstraject basiscommunicatie

Bij deze individuele trajecten zit onder de motorkap: NLP, verbindende communicatie en als fundament: de twee cirkels.

Communiceren met impact

Individueel trainingstraject communiceren met impact

Mindsetmentoring

Bij deze individuele trajecten zit onder de motorkap: NLP & hypnose.

Effectief communiceren, motiveren en spreken met impact!

Opleidingstraject in groep tot effectief communiceren en spreken met impact

Bij deze trajecten in groep zit onder de motorkap: NLP, hypnose & RMP.

Opleidingstrajecten tot NLP Coach™ of NLP Business Coach™

NLP Coaching, wanneer je echt resultaat wilt, omdat het verschil, jouw succes is!

Als 'NLP Coach™ of NLP Business Coach™' geef je leiding aan verandering gebruikmakende van vele basisvaardigheden, waarmee je snelle en effectieve resultaten bereikt.

Tijdens het verkennen van welke opleiding jij wilt volgen om lifecoach te worden, is het enorm belangrijk om na te denken over de resultaten die jouw klanten willen bereiken en hoe jij hen hierbij zal kunnen helpen om deze te bereiken!

Een opleidingstraject tot NLP Coach of NLP Business Coach biedt veel meer dan een standaard 'Life Coaching'-opleiding. En een opleidingstraject tot NLP Coach™ of NLP Business Coach™ zal jou helpen om veel meer succes en blijvende resultaten te behalen bij jouw klanten.

En in de wereld van vandaag waar angst, overweldiging en ongezonde stress, zeer veel voorkomen, hebben steeds meer mensen begeleiding en coaching nodig om de beste versie van zichzelf te kunnen zijn, laat staan om uitmuntendheid te bereiken.

'Life Coaching' helpt coaches bij het identificeren van de wegversperringen die hun cliënten ervan weerhouden om hun gewenste resultaat te bereiken.

En een 'NLP Coach™ of NLP Business Coach™' is naast het herkennen en identificeren van deze wegversperringen, in staat klanten te helpen ze daadwerkelijk om te buigen, wat resulteert in diepgaande én blijvende veranderingen. Een 'NLP Coach™ of NLP Business Coach™' biedt zijn klanten een veel grotere kans op succes en op nieuwe wegen tot veel meer levenskwaliteit.

Dus, als 'NLP Coach™ of NLP Business Coach™' maak je het verschil, omdat het jou in staat stelt om blijvende veranderingen teweeg te brengen, tijdens het helpen van jouw klanten om hun gewenste doelen met bijhorende resultaten te bereiken, en dit met een zeer hoog succespercentage.

Als 'NLP Coach™ of NLP Business Coach™' heb jij een grotere impact op jouw eigen leven en op dat van jouw klanten, waardoor ze veranderen op een heel ander niveau. Het is een echte life changer!

MEER OVER DIT NLP OPLEIDINGSTRAJECT TOT LIFE OF BUSINESS COACH >>

Voor wie deze trajecten zijn bestemd

Waarom zou je een INDIVIDUEEL TRAJECT volgen!

 • Je wilt op jouw maat geholpen worden
 • Jouw hulpvraag is van die aard dat ze het best kan worden beantwoord in een individueel traject
 • Je wil op jouw eigen ritme kunnen vooruitgaan, dat sneller of trager is dan wat ze in groep aanbieden
 • Je vindt het te moeilijk om een training in groep te volgen
 • Je hebt geen behoefte aan een training in groep

Waarom zou je een TRAJECT IN GROEP volgen!

 • Je wilt bij opleidingen in groep naar best vermogen op jouw maat geholpen worden
 • Jouw te bereiken doel is van die aard dat deze het best kan worden beantwoord in een totaaltraject
 • Je wil op een vooraf aangegeven ritme vooruitgaan in groep
 • Je vindt het te moeilijk om er op jezelf helemaal voor te gaan
 • Je hebt behoefte aan een opleiding in groep

Onze deelnemers aan het woord

“Ik zat met een aantal belangrijke levensvragen, zoals zovelen van mijn leeftijd (pas 40 geworden).

Is dit het? Waar wil ik professioneel naar toe?

Is dit het leven dat ik wil leiden? Ben ik nog wel gelukkig?

Ik geraakte er zelf niet uit en stond zelfs op de rand van een burn out. Op advies van iemand anders ben ik dan bij Marleen van GROEI ACADEMIE uitgekomen.

De intake was onmiddellijk spot on. Een warme persoonlijkheid die mij heel goed kon lezen.

Het was duidelijk van in het begin: ‘ze begeleidt je met de juiste vraagstelling, bepaalde methodieken, maar ze is geen therapeut!‘ Net wat ik nodig had.

Nog straffer was dat ze zei dat het in 5 tot 7 sessies van een uur helder zou worden. Dat kon ik echt niet geloven. We zijn gestart met het Reiss Motivatie Profiel en van daaruit alles verder opgebouwd.

Ongelofelijk hoe dat allemaal gelopen is. Het is ook geen vast traject maar echt op maat, ook wanneer je wil komen. Zelfs buiten de sessies staat ze je die email bij als je daar nood aan hebt.

Ik heb er mijn nieuwe levensvisie aan overgehouden en ongelofelijk doeltreffende methodieken die ik nu dagelijks in mijn leven integreer.

Op basis van wat jij nodig hebt, past ze zich aan. En het is dan aan jou om te kiezen wat je ermee doet en welke wel en niet voor je werken.

Ik ben volledig overtuigd en ongelofelijk blij wat ze me heeft bijgebracht en hoe ik nog elke dag dingen ervan gebruik om mijn leven beter te maken en mezelf gelukkiger.

Bram Herrygers

Onze unieke methode

 • De trajecten die Alex en Marleen geven, zijn gebaseerd op NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), maar gaan verder dan dat. Door de jaren heen hebben Alex en Marleen hun eigen methodieken ontwikkeld en deze zijn zeer krachtig en makkelijk te leren en toe te passen. Alex en Marleen werken vrij praktijkgericht. Je leert naar nieuwe dingen kijken met de verwondering en de openheid die je als kind van nature aan de dag legde. Dit maakt een training bij de GROEI ACADEMIE tot een leuk avontuur, dat heel snel zijn vruchten afwerpt in jouw concrete dagelijks leven.

 • En je ontdekt je eigen leerstijl. Je voelt het comfort van wat je al weet en tegelijkertijd krijg je een duw uit je comfortzone en word je gestretcht om een nieuwe weg in te slaan. Het comfort dat je krijgt, geeft je houvast om in het onbekende te springen. Je landt in een unieke leerervaring. Als je de ervaring van Alex en Marleen samenvoegt, is die leerervaring gegarandeerd compleet en zeer diepgaand. Eén plus één is heel wat meer dan twee!

 • En je leert al doende. De persoonlijke aanpak maakt het mogelijk om je eigen vragen en doelen mee te nemen in het trainingsproces. Je eindigt met oplossingen voor jouw persoonlijke doelen.

Vraag naar meer informatie of een verkennend gesprek » » » KLIK HIER

Onze unieke aanpak

 • We starten met het bouwen van een fundament. Je leert je eigen kracht, je eigen capaciteiten beter kennen, gebruiken en je erop afstemmen, in welke omstandigheden dan ook.

 • We leren jou hoe je jezelf en anderen goed kunt leren inschatten, zodat je weet wat er aan het gebeuren is en zodat je ook kunt handelen op een manier die jij goed en nodig vindt.

 • We leren jou om wijze beslissingen te nemen. Je krijgt daarvoor een methode aangereikt waar je voor de rest van je leven mee verder kunt.

 • We leren jou te durven: durven leren door te doen, door dingen uit te testen en te zien wat je er uit leert. Deze manier van leren wortelt zich diep in jouw brein, in je lichaam, in heel jouw zijn, zodat je er kunt blijven op terugvallen.

 • We leren jou een basisattitude aan, die je nodig hebt om je vanuit een innerlijke stevigheid verder te kunnen ontplooien.

Deze stappen zitten vervat in het model dat wij zelf gecreëerd hebben:

CODEC-model

'CODEC' staat voor:

 • Connecteer
 • Observeer
 • Decideer
 • Experimenteer
 • Commit

Waarom CODEC!

CODEC is oorspronkelijk een toepassing bij computers. Met CODEC kan je data coderen of decoderen. Bij persoonlijke ontwikkeling komt het er eigenlijk altijd op neer dat je de CODEC van jouw groei 'kraakt'. Dat wil zeggen: dat je leert hoe je met jouw innerlijke beleving kan spelen, zodat je weet wat je ermee kunt aanvangen en er de betekenis mee kan veranderen.

En de betekenis die wij aan elke letter van het CODEC-model hebben verbonden, is het resultaat van vele jaren succesvol werken met mensen.

En in veel opleidingen leer je hoe je een goed gevoel kunt creëren, maar niet hoe je dit gevoel kunt vasthouden, laat staan oproepen. Vaak zijn opleidingen een positieve 'injectie', die, wanneer ze uitgewerkt is, om een nieuwe injectie vraagt. Je krijgt in die opleidingen telkens een brood dat je honger even stilt, maar je leert niet hoe je zelf brood kunt bakken, zodat je nooit meer honger hoeft te lijden.

In GROEI ACADEMIE sleutelden we jaren aan een succesvolle manier om mensen tijdens onze opleidingen een pakket mee te geven dat zij gemakkelijk en blijvend kunnen toepassen, hun hele leven lang. Met het CODEC-model hebben we dit pakket voor jou klaarliggen!

Vraag naar meer informatie of een verkennend gesprek » » » KLIK HIER

Onze unieke Trainers

Marleen Devisch (°1965)

Marleen een gedreven en toegewijde NLP trainer, NLP coach en mentor bij GROEI ACADEMIE, levenspartner van Alex, en is meer dan een kwarteeuw actief binnen persoonlijke ontwikkeling. Zij verstaat de kunst om een klimaat van groei te creëren voor mensen.

Haar grote allround ervaring met en inzicht in mensen, maakt haar tot een onmisbare ondersteuner bij iedereen die opleiding volgt.

Zij is gespecialiseerd in mensen in contact laten komen met de kern van hun persoonlijkheid en met hun innerlijke motivatoren. En de rust en eenvoud van haar aanpak en haar enthousiasme is zeer inspirerend en brengt mensen in beweging.

En daarnaast gaat ze voor een open, eerlijke, milde en zachte aanpak, die tegelijk toch direct is. Ze heeft een rustige en heldere stijl. Met haar jarenlange ervaring staat ze garant voor een grote professionaliteit.

 

Wat Marleen zegt over haar missie:

“Het is mijn missie om verbindend te zijn en verbinding te creëren tussen mensen en om mensen te helpen verbinding tot stand te brengen in en met zichzelf. Ik geloof dat gebrek aan verbinding de grondoorzaak is van de meeste problemen in en tussen mensen, wereldwijd. Mensen helpen groeien in het maken van verbinding, is mijn bijdrage tot een wereld waarin het goed is om leven, een wereld zoals die wellicht echt bedoeld is.”

 

Marleen is naast trainer, mentor & stemcoach bij GROEI ACADEMIE, NLP Trainer gelicenseerd door The Society of NLP™ en is tevens in het bezit van hun volgende certificaten:

 • Licensed NLP Coaching Trainer™
 • Licensed Teaching Excellence™
 • Licensed Trainer of NLP™
 • Licensed Hypnotic Practitioner™
 • Licensed NLP Coach™
 • Licensed NLP Master Practitioner of NLP ™
 • Licensed Practitioner of NLP ™
 • Licensed Design Human Engineering™ Level I

 

En is tevens:

tel: +32 478 20 13 20

email: marleen.devisch@groeiacademie.be

Alex Peeters (°1964)

Alex is NLP trainer, NLP coach en mentor bij GROEI ACADEMIE, en is het schoolvoorbeeld van welke transformatie iemand bij GROEI ACADEMIE kan doormaken.

Enkele jaren geleden kreeg hij de diagnose ‘autisme’. Haast niemand geloofde dat hij trainer zou kunnen worden. Nu is hij expert in business NLP-trainingen, van basis tot advanced master niveau. Hij zet zijn autisme volop in als kracht, waardoor hij met zijn precisie en scherpe observaties, mensen naar een bovengemiddeld niveau tilt in hun groeiproces.

Bij GROEI ACADEMIE is hij de creator van heel wat opleidingen. Hij ligt aan de basis van de meeste boeken die door GROEI ACADEMIE zijn gepubliceerd. Zijn enorme passie voor menselijke groei werkt aanstekelijk.

En met zijn enthousiasme en doorzettingsvermogen prikkelt hij mensen voortdurend om nieuwe wegen te durven inslaan. Zijn eerder provocatieve en tegelijk flexibele stijl zorgt ervoor dat mensen door hun muur van angst en weerstand geholpen worden en snelle vooruitgang boeken.

 

Wat Alex zegt over zijn missie:

"Het is mijn missie om mensen helpen te weten wat ze echt willen en hen te helpen om het allerbeste uit zichzelf te halen. Ik geloof dat 'niet weten wat je echt wil' de grondoorzaak is van vele problemen in en tussen mensen, wereldwijd. Mensen helpen groeien in het zichzelf te durven zijn vanuit hun authentieke kracht, is mijn bijdrage tot een wereld waarin het steeds beter om leven is."

 

Alex is naast trainer, coach & mentor bij GROEI ACADEMIE, NLP Trainer gelicenseerd door The Society of NLP™ en is tevens in het bezit van hun volgende certificaten:

 • Licensed NLP Coaching Trainer™
 • Licensed Teaching Excellence™
 • Licensed Trainer of NLP™
 • Licensed NLP Coach™
 • Licensed Advanced Master Practitioner of NLP ™
 • Licensed Master Practitioner of NLP ™
 • Licensed Practitioner of NLP ™
 • Licensed Design Human Engineering™ Level II
 • Licensed Specialist Practitioner In Neuro Hypnotic Repatterning™
 • Licensed Advanced Hypnotic Practitioner™
 • Licensed Hypnotic Practitioner™
 • Strategic NLP™ & Hypnotic Patterns for Learning™
 • Persuasion Engineering®

 

En is tevens:

 • Certified Hypnotherapist bij de National Guild of Hypnotists™
 • Reiss Motivation Profile® Master

tel: +32 472 11 06 54

email: alex.peeters@groeiacademie.be

Ons uniek trainersduo

Alex en Marleen zijn man en vrouw, maar ook een zeer uniek trainersduo. Alex is een snelle denker en heeft alles wat we aan jou willen leren, zelf doorlopen. Sommige zaken is hij nog steeds aan het finetunen. Marleen heeft de zaken die snelle denkers vaak moeten leren, van nature meegekregen. Zij heeft echter vele jaren ervaring in het trainen van snelle denkers. 

Samen vormen Alex en Marleen een zeer complementair trainersduo. Alex als ervaringsdeskundige en trainer met een enorme bagage. Marleen als zeer ervaren trainer, die van alle markten thuis is en die creatief inspeelt op elk publiek dat ze voor zich heeft.

Getraind worden door Alex en Marleen heeft enorme voordelen:

 • Of je nu een man of een vrouw bent, je komt terecht in een veilige omgeving en bent in handen van twee extreem ervaren personen, die jou helpen vanuit verschillende perspectieven.

 • Je komt in een vriendelijke, eenvoudige en aantrekkelijke atmosfeer terecht. Alex en Marleen spreken gemakkelijk over hun eigen leven, hun eigen ervaringen en worstelingen en hoe ze dingen hebben opgelost. Je herkent je zeker en vast in heel wat uitdagingen waar zij het over hebben. Dit maakt het jou gemakkelijker om met je eigen uitdagingen voor de dag te komen en te werken aan wat belangrijk voor jou is.

 • De enorme authenticiteit en kwetsbaarheid waarmee Alex en Marleen hun trainingen geven, verlaagt de drempel voor jou. Want als Alex en Marleen hun problemen hebben kunnen oplossen, waarom zou jij het dan niet kunnen?

 • Je voelt je aangemoedigd, hoopvol en vertrouwvol om er zelf ook voor te gaan!

 • De energie in de groep is de energie die jij nodig hebt. Je voelt dat er mensen zijn die om je geven. Heb je minder energie, dan helpt Alex jou in de richting van meer. Is er teveel input, dan helpt Marleen jou om rust in je hoofd te krijgen, zodat je weer verder kunt. In dit opzicht kan je je altijd concentreren en absorberen wat je te leren hebt, in het best mogelijke opzicht.

 • De verschillende stijl en aanpak van beide trainers geeft jou maximale kansen om de materie die je leert, optimaal te integreren

 • Samen beslaan Alex en Marleen qua kennis, inzicht en ervaring en attitude een enorm breed spectrum. Dit maakt hun trainingen tot events waarin je de hoogste kwaliteit wordt aangeboden.

Info over ONZE TRAJECTEN

Waar?
Gistelse Steenweg 190 bus 0101, 8200 Brugge, West-Vlaanderen, België

The Society of NLP

Disclaimer
Wij geven geen medische informatie. Wij zijn niet medisch gekwalificeerd. Wij doen geen medische diagnoses of behandelingen. Onze trainingen vervangen geen consultatie bij de arts, psycholoog, therapeut of psychiater. Voor behandeling van medische klachten raden wij jou aan om naar jouw huisarts, psycholoog of psychiater te gaan.

  Wanneer?

  Duur verkennend gesprek: circa 15 a 30 min.

  Prijs verkennend gesprek: GRATIS

  Inschrijven is verplicht!

  Voornaam

  Achternaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bedrijf

  BTW- of ondernemingsnummer

  Bericht

  Schrijf mij in voor de online nieuwsbrief

  Ik aanvaard de Privacyverklaring en het Cookiebeleid
  Na te lezen @ Privacyverklaring en Cookiebeleid


  X