Trajecten bij GROEI ACADEMIE

Onze trajecten

Bij GROEI ACADEMIE bekijken we samen met jou wat je verlangt te leren op gebied van Communiceren & Motiveren, en of dit individueel of in groep is.

Bij de individuele trajecten werken we een concreet stappenplan uit op jouw maat en helpen jou op weg om elke stap ervan uit te voeren. En we werken, in dialoog met jou en vanuit jouw behoeften, een leidraad uit. En met deze leidraad heb je grond onder je voeten om de stappen te zetten die nodig zijn.

Bij de trajecten in groep bepalen we naar best vermogen jouw rode draad uit, in lijn met jouw te bereiken doel, en helpen we jou om deze te bereiken, in dialoog met jou vanuit jouw behoeften. En tijdens de VIP-dagen stemmen we onze opleiding af op jouw rode draad en op jouw behoeften.

En hier begint jouw weg, waarbinnen we jou ondersteunen …

Onze Trajecten

Persoonlijke Skills

Individueel trainingstraject basiscommunicatie

Bij deze individuele trajecten zit onder de motorkap: NLP, verbindende communicatie en als fundament: de twee cirkels.

Professionele Skills

Individueel trainingstraject communiceren met impact

Mindsetmentoring

Bij deze individuele trajecten zit onder de motorkap: NLP & hypnose.

Effectief communiceren, motiveren en spreken met impact!

Opleidingstraject in groep tot effectief communiceren en spreken met impact

Bij deze trajecten in groep zit onder de motorkap: NLP, hypnose & RMP.

Opleidingstrajecten tot NLP Coach™ of NLP Business Coach™

NLP Coaching, wanneer je echt resultaat wilt, omdat het verschil, jouw succes is!

Als 'NLP Coach™ of NLP Business Coach™' geef je leiding aan verandering gebruikmakende van vele basisvaardigheden, waarmee je snelle en effectieve resultaten bereikt.

Tijdens het verkennen van welke opleiding jij wilt volgen om lifecoach te worden, is het enorm belangrijk om na te denken over de resultaten die jouw klanten willen bereiken en hoe jij hen hierbij zal kunnen helpen om deze te bereiken!

Een opleidingstraject tot NLP Coach of NLP Business Coach biedt veel meer dan een standaard 'Life Coaching'-opleiding. En een opleidingstraject tot NLP Coach™ of NLP Business Coach™ zal jou helpen om veel meer succes en blijvende resultaten te behalen bij jouw klanten.

En in de wereld van vandaag waar angst, overweldiging en ongezonde stress, zeer veel voorkomen, hebben steeds meer mensen begeleiding en coaching nodig om de beste versie van zichzelf te kunnen zijn, laat staan om uitmuntendheid te bereiken.

'Life Coaching' helpt coaches bij het identificeren van de wegversperringen die hun cliënten ervan weerhouden om hun gewenste resultaat te bereiken.

En een 'NLP Coach™ of NLP Business Coach™' is naast het herkennen en identificeren van deze wegversperringen, in staat klanten te helpen ze daadwerkelijk om te buigen, wat resulteert in diepgaande én blijvende veranderingen. Een 'NLP Coach™ of NLP Business Coach™' biedt zijn klanten een veel grotere kans op succes en op nieuwe wegen tot veel meer levenskwaliteit.

Dus, als 'NLP Coach™ of NLP Business Coach™' maak je het verschil, omdat het jou in staat stelt om blijvende veranderingen teweeg te brengen, tijdens het helpen van jouw klanten om hun gewenste doelen met bijhorende resultaten te bereiken, en dit met een zeer hoog succespercentage.

Als 'NLP Coach™ of NLP Business Coach™' heb jij een grotere impact op jouw eigen leven en op dat van jouw klanten, waardoor ze veranderen op een heel ander niveau. Het is een echte life changer!

MEER OVER DIT NLP OPLEIDINGSTRAJECT TOT LIFE OF BUSINESS COACH >>

Voor wie deze trajecten zijn bestemd

Waarom zou je een INDIVIDUEEL TRAJECT volgen!

 • Je wilt op jouw maat geholpen worden
 • Jouw hulpvraag is van die aard dat ze het best kan worden beantwoord in een individueel traject
 • Je wil op jouw eigen ritme kunnen vooruitgaan, dat sneller of trager is dan wat ze in groep aanbieden
 • Je vindt het te moeilijk om een training in groep te volgen
 • Je hebt geen behoefte aan een training in groep

Waarom zou je een TRAJECT IN GROEP volgen!

 • Je wilt bij opleidingen in groep naar best vermogen op jouw maat geholpen worden
 • Jouw te bereiken doel is van die aard dat deze het best kan worden beantwoord in een totaaltraject
 • Je wil op een vooraf aangegeven ritme vooruitgaan in groep
 • Je vindt het te moeilijk om er op jezelf helemaal voor te gaan
 • Je hebt behoefte aan een opleiding in groep

Onze deelnemers aan het woord

“Ik zat met een aantal belangrijke levensvragen, zoals zovelen van mijn leeftijd (pas 40 geworden).

Is dit het? Waar wil ik professioneel naar toe?

Is dit het leven dat ik wil leiden? Ben ik nog wel gelukkig?

Ik geraakte er zelf niet uit en stond zelfs op de rand van een burn out. Op advies van iemand anders ben ik dan bij Marleen van GROEI ACADEMIE uitgekomen.

De intake was onmiddellijk spot on. Een warme persoonlijkheid die mij heel goed kon lezen.

Het was duidelijk van in het begin: ‘ze begeleidt je met de juiste vraagstelling, bepaalde methodieken, maar ze is geen therapeut!‘ Net wat ik nodig had.

Nog straffer was dat ze zei dat het in 5 tot 7 sessies van een uur helder zou worden. Dat kon ik echt niet geloven. We zijn gestart met het Reiss Motivatie Profiel en van daaruit alles verder opgebouwd.

Ongelofelijk hoe dat allemaal gelopen is. Het is ook geen vast traject maar echt op maat, ook wanneer je wil komen. Zelfs buiten de sessies staat ze je die email bij als je daar nood aan hebt.

Ik heb er mijn nieuwe levensvisie aan overgehouden en ongelofelijk doeltreffende methodieken die ik nu dagelijks in mijn leven integreer.

Op basis van wat jij nodig hebt, past ze zich aan. En het is dan aan jou om te kiezen wat je ermee doet en welke wel en niet voor je werken.

Ik ben volledig overtuigd en ongelofelijk blij wat ze me heeft bijgebracht en hoe ik nog elke dag dingen ervan gebruik om mijn leven beter te maken en mezelf gelukkiger.

Bram Herrygers

Onze unieke methode

 • De trajecten die Alex en Marleen geven, zijn gebaseerd op NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), maar gaan verder dan dat. Door de jaren heen hebben Alex en Marleen hun eigen methodieken ontwikkeld en deze zijn zeer krachtig en makkelijk te leren en toe te passen. Alex en Marleen werken vrij praktijkgericht. Je leert naar nieuwe dingen kijken met de verwondering en de openheid die je als kind van nature aan de dag legde. Dit maakt een training bij de GROEI ACADEMIE tot een leuk avontuur, dat heel snel zijn vruchten afwerpt in jouw concrete dagelijks leven.

 • En je ontdekt je eigen leerstijl. Je voelt het comfort van wat je al weet en tegelijkertijd krijg je een duw uit je comfortzone en word je gestretcht om een nieuwe weg in te slaan. Het comfort dat je krijgt, geeft je houvast om in het onbekende te springen. Je landt in een unieke leerervaring. Als je de ervaring van Alex en Marleen samenvoegt, is die leerervaring gegarandeerd compleet en zeer diepgaand. Eén plus één is heel wat meer dan twee!

 • En je leert al doende. De persoonlijke aanpak maakt het mogelijk om je eigen vragen en doelen mee te nemen in het trainingsproces. Je eindigt met oplossingen voor jouw persoonlijke doelen.

Vraag naar meer informatie of een verkennend gesprek » » » KLIK HIER

Onze unieke aanpak

 • We starten met het bouwen van een fundament. Je leert je eigen kracht, je eigen capaciteiten beter kennen, gebruiken en je erop afstemmen, in welke omstandigheden dan ook.

 • We leren jou hoe je jezelf en anderen goed kunt leren inschatten, zodat je weet wat er aan het gebeuren is en zodat je ook kunt handelen op een manier die jij goed en nodig vindt.

 • We leren jou om wijze beslissingen te nemen. Je krijgt daarvoor een methode aangereikt waar je voor de rest van je leven mee verder kunt.

 • We leren jou te durven: durven leren door te doen, door dingen uit te testen en te zien wat je er uit leert. Deze manier van leren wortelt zich diep in jouw brein, in je lichaam, in heel jouw zijn, zodat je er kunt blijven op terugvallen.

 • We leren jou een basisattitude aan, die je nodig hebt om je vanuit een innerlijke stevigheid verder te kunnen ontplooien.

Vraag naar meer informatie of een verkennend gesprek » » » KLIK HIER

Info over ONZE TRAJECTEN

Waar?
Gistelse Steenweg 190 bus 0101, 8200 Brugge, West-Vlaanderen, België

The Society of NLP

Disclaimer
Wij geven geen medische informatie. Wij zijn niet medisch gekwalificeerd. Wij doen geen medische diagnoses of behandelingen. Onze trainingen vervangen geen consultatie bij de arts, psycholoog, therapeut of psychiater. Voor behandeling van medische klachten raden wij jou aan om naar jouw huisarts, psycholoog of psychiater te gaan.

  Waarvoor?

  Verkennend gesprek:

  Voornaam

  Achternaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bedrijf

  BTW- of ondernemingsnummer

  Bericht

  Schrijf mij in voor de online nieuwsbrief

  Ik aanvaard de Privacyverklaring en het Cookiebeleid
  Na te lezen @ Privacyverklaring en Cookiebeleid


  X