Mindsetmentoring - GROEI ACADEMIE

Mindsetmentoring

WANNEER deze Mindsetmentoring VOLGEN

Een opleiding zoals communiceren met impact, is geen toverformule waarbij je als geheel vanzelf en automatisch vaardigheden aanleert en integreert. Hoe praktisch deze opleidingen ook zijn opgebouwd, ze vragen behoorlijk wat commitment van deze deelnemers, om er thuis of op de werkvloer verder mee aan de slag te blijven doorgaan.

Het vraagt een bepaalde leerhouding: openheid, nieuwsgierigheid, nieuwe dingen een eerlijke kans geven, leergierigheid, iets durven doen zonder het reeds te begrijpen, instructies opvolgen, afspraken nakomen, je ego opzij zetten, inzet tot: deelnemen, opfrissen, inoefenen, masteren, ermee leren spelen, nascholen.

En hier botsen heel wat mensen op! En hierbij kunnen wij helpen!

Vraag jouw verkennend gesprek aan! » » » KLIK HIER

Wat DEZE Mindsetmentoring omvat

Binnen GROEI ACADEMIE staat het aanleren van een goede werkattitude centraal. Voor sommige mensen vraagt dit een extra inspanning om deze attitude aan te leren!

Daarom voorzien wij in mindsetmentoring.

Tijdens individuele sessies werken we aan jouw mindset tot ofwel: ‘deelnemen, opfrissen, inoefenen, masteren, ermee spelen of nascholen‘, zodat je er nadien de vruchten van plukt tijdens alle opleidingen die jij daarna volgt.

Vraag jouw verkennend gesprek aan! » » » KLIK HIER

Voor wie DEZE Mindsetmentoring is bestemd

Voor iedereen die ervan overtuigd is dat deze mindsetmentoring ertoe zal bijdragen dat zij de vruchten ervan zullen plukken tijdens hun daaropvolgende opleidingen of trainingen.

En soms is mindsetmentoring een voorwaarde tot deelname aan onze opleidingen: ‘Communiceren met impact‘.

En soms wordt deze mindsetmentoring ook opgelegd, voor je aan een andere opleiding of training mag beginnen.

Vraag jouw verkennend gesprek aan! » » » KLIK HIER

Wat nog meer

Onze aanpak

 • tijdens de intake bepalen we de accenten van de benodigde mindset, geheel in lijn met de beoogde resultaat
 • daarna wordt er gefocust op onderling overeengekomen aanpak en werken we doelgericht
 • dit is geen therapie. We gaan niet graven in jouw verleden, tenzij echt noodzakelijk en uitdrukkelijk overeengekomen

Waar en wanneer?

De ideale frequentie is één sessie om de drie weken. Dit kan ‘ter plaatse bij GROEI ACADEMIE‘ ofwel ‘virtueel via ZOOM‘.

Je krijgt thuisopdrachten mee. Deze maak je zoals afgesproken, tussen de sessies door en de resultaten stuur je door via mail. Wij volgen deze op. Het heeft geen zin een volgende sessie te starten wanneer de thuisopdracht niet voldoet.

Onze deelnemers aan het woord

“Ik ben Bram Herrygers en ben zelfstandig consultant.

Omdat ik beter wou ontdekken wat er bij mij past en een beter inzicht in mezelf wou krijgen ben ik ingegaan op de uitnodiging van Marleen om het ‘REISS Motivatie Profiel‘ te doen.

Eens ingevuld hebben we deze samen doorlopen. En ik moet zeggen, dat was best wel shocking. Dat profiel kwam zo hard binnen. Dingen die ik eigenlijk wel wist, maar steeds wegduwde omdat ik ze niet wou zien, kwamen daar heel duidelijk naar voren als mijn motivatoren. Dat verklaarde ook meteen waarom ik me zo minder in mijn vel voelde. Ik heb na deze bespreking alles even laten bezinken en daarna een volledige dag genomen om die dikke bundel, want dat is het wel, grondig te doorlopen en eens na te denken wat ik ermee zou doen.

Welke acties ik zou opzetten en hoe ik mijn leven anders zal gaan inrichten om meer naar mijn motivaties en talenten te gaan werken. Ik ben dus op een pad ingeslagen dat me dichter brengt bij mezelf en ik voel me al stukken beter in mijn vel.

Ik heb indertijd voor GROEI ACADEMIE gekozen op aanraden van een goeie vriendin die daar een opleidingstraject had gevolgd. Een intakegesprek volgde en ik voelde me onmiddellijk thuis.

In slechts een 6-tal sessies zijn we tot de essentie gekomen en had ik een plan van aanpak. Dat vond ik echt magisch.

Ook buiten de sessies was Marleen altijd bereikbaar om bijkomende ondersteuning te bieden als ik die nodig had.

Veel mensen in mijn omgeving vragen waar ik de moed heb gehaald om die verandering aan te gaan, en dan verwijs ik ze heel graag door naar GROEI ACADEMIE en Marleen.

Top ervaring!

Bram Herrygers

verkennend gesprek Aanvragen

Waar?
Gistelse Steenweg 190 bus 0101, 8200 Brugge, West-Vlaanderen, België

KMO-portefeuille
Enkel het aandeel aan individuele, niet hypnose en NLP, opleidingen binnen dit traject komt in aanmerking voor de KMO-portefeuille.
Erkend door het Vlaams Gewest met erkenningsnummer: DV.O215510

Disclaimer
Wij geven geen medische informatie. Wij zijn niet medisch gekwalificeerd. Wij doen geen medische diagnoses of behandelingen. Onze trainingen vervangen geen consultatie bij de arts, psycholoog, therapeut of psychiater. Voor behandeling van medische klachten raden wij jou aan om naar jouw huisarts, psycholoog of psychiater te gaan.

  Wanneer?

  Agenda samen te bepalen.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bedrijf

  BTW- of ondernemingsnummer

  Bericht

  Schrijf mij in voor de online nieuwsbrief

  Ik aanvaard de Privacyverklaring en het Cookiebeleid
  Na te lezen @ Privacyverklaring en Cookiebeleid


  X