VOOR ZIJ DIE ER NIET GENOEG VAN KRIJGEN rond één thema - GROEI ACADEMIE
BRAIN TRAINING BRAIN TRAINING BRAIN TRAINING
BRAIN TRAINING

NASCHOLING,

VOOR ZIJ DIE ER NIET GENOEG VAN KRIJGEN


door middel van opfrissen, inoefenen, masteren, ermee spelen...

Vraag naar meer informatie »

WANNEER hieraan deelnemen

De reden dat wij dit promoten, is omdat onderzoeken uitwezen dat totale integratie ontstaat bij regelmatig herhalen. Het is dus van kapitaal belang om jouw vaardigheden te blijven onderhouden. Integreren doe je door te herhalen en door in te oefenen. Desondanks dat er tijdens onze opleidingen vele oefenmomenten voorzien zijn, is het enorm leerrijk om het aangeleerde verder in te oefenen.

Daarnaast stellen we vast dat het niveau aangaande het toepassen van gevolgde opleidingen veelal anders kan, omdat wij vinden dat het integratieniveau van vele Nederlandstalige  opleidingen te laag is, ook al zijn de beoefenaars ervan tot enorm tevreden over de vele opgedane inzichten tijdens die opleidingen, en over wat het hun reeds heeft opgebracht.

Toch vragen wij ons af bij wie van jullie deze opgedane kennis reeds een deel van jouw manier van leven geworden is, geheel automatisch en vanzelfsprekend?

En zijn wij enorm nieuwsgierig naar wat jij nu eigenlijk na jouw opleidingen, hiervan in jouw dagdagelijkse leven toepast en ten volle hebt geïntegreerd.

Waardoor we jou willen helpen om jouw investering in jezelf, tot veel meer te laten renderen dan wat nu reeds het geval is. En dit doen we door dit aan te bieden!

Wetende dat wanneer je iets herhaalt, je vertrekt van daar waar je inmiddels gekomen bent, en omdat we jou deze kans tot herhalen ten volle gunnen, bieden we onze opleidingen die jij wenst te herhalen aan 50% van de deurprijs, zowel Ter plaatste bij GROEI ACADEMIE als Virtueel via ZOOM, naargelang het aantal beschikbare plaatsen.

Vraag naar meer informatie » » » KLIK HIER»

Wat dit omvat

Nascholing bestaande onder de vorm van gedachte-experimenten, inoefenmomenten, masterclasses, themadagen & trainingen, telkens rond één specifiek thema, ofwel uit herhaling van een hele opleiding.

Dit aanbod vormt een mix van herhaling, van het opdoen van nieuwe kennis, inzichten en inoefenen, om vanaf dan steeds verder toe te passen.

En dit kan zowel  Ter plaatste bij GROEI ACADEMIE als Virtueel via ZOOM:

Ter plaatse bij GROEI ACADEMIE

Trainingen

de Speeltuin van Alex & Marleen
3-daagse training spelen met NLP en hypnose voor gevorderde

Hypnose als toolbox binnen jouw communicatie
Licensed Hypnotic Practitioner™

Jouw stem als instrument in communicatie
2-daagse training basiscommunicatie

Spreken om te communiceren met impact
3-daagse training voor beoefenaars van NLP en hypnose


Themadagen

Welke opleiding je ook volgt, er zijn steeds bepaalde thema’s die jouw aandacht trekken en waar je bijzondere interesse voor hebt.

Dan krijg je zin om je er verder in te verdiepen en om er misschien jouw specialisatie van te maken.

Of je hebt gewoonweg interesse om je te verdiepen in een bepaald onderdeel van de opleiding die je volgt.

Deze workshops zijn tevens heel praktijkgericht. Je krijgt tal van oefeningen om nadien thuis verder toe te passen.

KLIK HIER voor meer info.

InOefenMomenten

Ook al volgde je een practitioner, master, advanced of coach dat maakt je nog geen volwaardig geoefend NLP-er. Om NLP te integreren in jouw automatisch onbewuste handelen en denken, dien je NLP in te oefenen om dit je geheel eigen te maken, zodat NLP ook jouw levensstijl wordt.

Communiceren en motiveren met NLP inoefenen, dat kan je overal doen. Thuis, op je werk, in de supermarkt... Er zijn echt heel veel momenten en mogelijkheden waar je NLP kan toepassen. Wil jij deze technieken verder inoefenen om echt geheel onbewust vaardig te worden, dan doe je dit op dezelfde manier zoals je hebt leren praten en lopen. Door te doen, doen, doen en doen. En hierbij kunnen wij jou helpen.

de Driltuin van Alex & Marleen 3-daags InOefenMoment Communiceren en Motiveren voor zij die NLP en hypnose echt willen integreren!

En welke opleiding je ook volgt, na verloop van tijd zijn er ook nog eens bepaalde thema’s die jouw aandacht trekken en waar je bijzondere interesse voor hebt. Dan krijg je zin om je er verder in te verdiepen en om er misschien jouw specialisatie van te maken. Of je hebt gewoonweg interesse om je te verdiepen in een bepaald onderdeel van de opleiding die je volgt.

Onderzoeken wezen uit dat totale integratie ontstaat bij regelmatig herhalen. Het is dus van kapitaal belang om jouw vaardigheden te blijven onderhouden. Integreren doe je door te oefenen. Desondanks dat er tijdens onze opleidingen vele oefenmomenten voorzien zijn, is het enorm leerrijk om het aangeleerde verder in te oefenen.

Wij organiseren regelmatig de 3-daagse: ‘InOefenMoment Communiceren en Motiveren voor zij die NLP en hypnose echt willen integreren! onder de naam:  de Driltuin van Alex & Marleen!

KLIK HIER voor meer info.

Herhalen aan 50%

Herhalen Ter plaatste bij GROEI ACADEMIE van één van onze door The Society of NLP internationaal erkende opleidingen, is aan 50% van de deurprijs bij voorlegging van jouw persoonlijk overeenkomstige certificaat naargelang het aantal beschikbare plaatsen, voor volgende opleidingen:

Opleidingen in groep:

Virtueel via ZOOM

Online Herhalen aan 50%

Online Herhalen Virtueel via ZOOM van één van onze door The Society of NLP internationaal erkende opleidingen, is aan 50% van de deurprijs bij voorlegging van jouw persoonlijk overeenkomstige certificaat naargelang het aantal beschikbare plaatsen, voor volgende opleidingen:


 

Online Opfrissen

Ook al volg(de) je een practitioner of master practitioner, dat maakt je nog NLP-er. Om NLP te integreren in jouw onbewuste denken, dien je NLP op te frissen, en in te oefenen, om dit je eigen te maken, zodat NLP een levensstijl wordt.

NLP opfrissen, dat kan je online doen. Er zijn echt heel veel redenen te bedenken waarvoor jij je NLP kan opfrissen. En hierbij kunnen wij jou helpen.

Deelnemen kan via ons Online Opfrissen Videoabonnement


 

 

Online Inoefenen

Ook al volgde je een practitioner of master practitioner, dat maakt je nog geen geoefend NLP-er. Om NLP te integreren in jouw onbewuste denken, dien je NLP in te oefenen om dit je eigen te maken, zodat NLP een levensstijl wordt.

NLP inoefenen, dat kan je overal doen. Thuis, op je werk, in de supermarkt... Er zijn echt heel veel momenten en mogelijkheden waar je NLP kan toepassen. Wil jij deze technieken verder inoefenen om echt onbewust vaardig te worden, dan doe je dit op dezelfde manier zoals je hebt leren praten en lopen. Door te doen, doen, doen en doen. En hierbij kunnen wij jou helpen.

En welke opleiding je ook volgt, na verloop van tijd zijn er ook nog eens bepaalde thema’s die jouw aandacht trekken en waar je bijzondere interesse voor hebt. Dan krijg je zin om je er verder in te verdiepen en om er misschien jouw specialisatie van te maken. Of je hebt gewoonweg interesse om je te verdiepen in een bepaald onderdeel van de opleiding die je volgt.

Integreren doe je door te oefenen. Desondanks dat er tijdens onze opleidingen vele oefenmomenten voorzien zijn, is het enorm leerrijk om het aangeleerde verder in te oefenen.


Ongeveer elke 3de woensdagavond van de maand organiseren wij Virtueel via ZOOM een Online InoefenMoment.  Toekomen vanaf 19:30. Aanvang: 19:45. Einde: 21:30.

Deelnemen aan deze facebook groep is GRATIS.
KLIK HIER om lid te worden van deze groep

Echter deelnemen Virtueel via ZOOM aan een Online InoefenMoment kost 24,00 € incl. BTW

Ofwel ga je voor ons  Online Inoefenen Videoabonnement


 

Online Masteren

Ook al volgde je een master practitioner of master business practitioner opleiding, na verloop van tijd, willen sommigen zich via Online Nascholing verder verdiepen in wat ze eerder hebben gezien tijdens deze opleidingen.

Tijdens een Online Masteren krijg je geheel nieuwe inspirerende verhalen vol inzichten, tools, experimenten... en dit op een hoger niveau dan tijdens je master practitioner of master business practitioner opleiding reeds het geval was.

Het opzet van deze Online Masteren is dus geheel anders dan onze Online Inoefenen, omdat deze laatste dienen om wat je reeds eerder hebt gezien tijdens onze opleidingen, verder te integreren en te verdiepen door dit verder in te oefenen.

En ja, onderzoeken wezen uit dat groei ontstaat door je regelmatig te verdiepen. Het is dus van kapitaal belang om jouw investering in jezelf, te blijven verdiepen.


Ongeveer elke 1ste woensdagavond van de maand organiseren wij Virtueel via ZOOM een Online MasterClass.  Toekomen vanaf 19:30. Aanvang: 19:45. Einde: 21:30.

Deelnemen aan deze facebook groep is GRATIS.
KLIK HIER om lid te worden van deze groep

Echter deelnemen Virtueel via ZOOM aan een Online MasterClass kost 47,00 € incl. BTW.

Ofwel ga je voor ons Online Masteren Videoabonnement


 

Online Ermee Spelen

Wanneer je bij GROEI ACADEMIE een training hebt gevolgd, dan heb je geleerd hoe belangrijk het is om verder aan de slag te gaan om te leren spelen met al het aangereikte materiaal, in jouw dagelijks leven.

Je krijgt hier toegang tot tal van korte filmpjes, die jou helpen om met de aangeleerde technieken te leren spelen. Op die manier kan je ermee spelen, ermee spelen, ermee spelen, ermee spelen zoveel je maar wilt.


Ongeveer elke 1ste woensdagavond van de maand organiseren wij Virtueel via ZOOM een Online Ermee Spelen.  Toekomen vanaf 19:30. Aanvang: 19:45. Einde: 21:30.

Deelnemen aan deze facebook groep is GRATIS.
KLIK HIER om lid te worden van deze groep

Echter deelnemen Virtueel via ZOOM aan een Online Ermee Spelen kost 77,00 € incl. BTW.

Ofwel ga je voor ons Online Ermee Spelen Videoabonnement


 

Online Nascholing

Wanneer je bij GROEI ACADEMIE een training hebt gevolgd, dan heb je geleerd hoe belangrijk het is om verder aan de slag te gaan om te leren spelen met al het aangereikte materiaal, in jouw dagelijks leven.

WELDRA KOMT HIER MEER TE STAAN!


Ga voor ons Online Nascholing Videoabonnement


 

Onze aanpak

Op deze momenten zal je kennismaken met één thema om ofwel verder in te oefenen, ofwel om je verder in te verdiepen, ofwel om iets geheel nieuw te leren. Ze worden per thema aangeboden en je kunt er vragen stellen aan professionals.

Voor wie Ter plaatste is bestemd

Herhalen Ter plaatste bij GROEI ACADEMIE is toegankelijk voor iedereen die kan aantonen dat ze een overeenkomstige internationaal erkende ‘NLP™, NLP Coach™ of hypnose‘-opleiding volgden, erkend door The Society of NLP.

Inoefenen Ter plaatste bij GROEI ACADEMIE is toegankelijk voor iedereen die ofwel bij GROEI ACADEMIE een opleiding volgen of gevolgd hebben, of voor zij die kunnen aantonen dat ze elders een internationaal erkende ‘NLP™, NLP Coach™ of hypnose‘-opleiding volgden, met voorrang aan deze erkend door The Society of NLP.

Themadagen Ter plaatste bij GROEI ACADEMIE zijn toegankelijk voor iedereen, tenzij anders aangegeven.

Info tot meer informatie

Waar?
Gistelse Steenweg 190 bus 0101, 8200 Brugge, West-Vlaanderen, België

Disclaimer
Wij geven geen medische informatie. Wij zijn niet medisch gekwalificeerd. Wij doen geen medische diagnoses of behandelingen. Onze trainingen vervangen geen consultatie bij de arts, psycholoog, therapeut of psychiater. Voor behandeling van medische klachten raden wij jou aan om naar jouw huisarts, psycholoog of psychiater te gaan.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bedrijf

  Bericht

  Schrijf mij in voor de online nieuwsbrief

  Ik aanvaard de Privacyverklaring en het Cookiebeleid

  Na te lezen @ Privacyverklaring en Cookiebeleid


  WORD ééN VAN ONZE ASSISTENTEN

  X