Basismodellen voor coaching - GROEI ACADEMIE
Webinars

Basismodellen voor coaching

Basismodellen voor coaching

Als je coach bent of het wilt worden, dan wil je uiteraard op verschillende situaties soepel kunnen inspelen. Mensen met uiteenlopende hulpvragen. Mensen die een andere aanpak vragen dan wat je gewoon bent. Mensen met een zeer specifiek probleem, dat snel moet worden aangepakt. Enzovoort.

Hoe doe je dit? Hoe ‘wapen’ je jezelf als coach tegen zoveel diversiteit? Hoe kan je daar professioneel mee omgaan?

Het antwoord is: ‘zorg dat je onderlegd bent in een waaier van werkmodellen’.

In dit webinar verduidelijken we wat dit allemaal inhoudt. We overlopen enkele werkmodellen en het nut ervan. We onderstrepen de voorsprong die je hebt in professionaliteit als je die verscheidenheid aan werkmodellen onder de knie hebt. We geven ook reeds enkele wegen mee waarmee deze bestaande werkmodellen kunnen verrijkt worden met NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren).

Aan het einde van het webinar heb je meer zicht op enkele werkmodellen en op hoe jij als coach of coach in spé jou deze werkmodellen eigen kunt maken.

Een webinar vraagt weinig tijd en energie! Je kan lekker thuis voor jouw pc het webinar volgen. Je kan het nadien herbeluisteren en je kan ook het boekje rond dit thema gratis downloaden.

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je nu in!

Wanneer

Onmiddelijk

Nieuwsgierig?

Hier herbekijken
X