Hoe word ik een betere teamcoach? - GROEI ACADEMIE
Webinars

Hoe word ik een betere teamcoach?

Hoe word ik een betere teamcoach?

Teamcoaching is zowat het buitenbeentje in de coachingwereld. Heel wat coaches deinzen ervoor terug om teamcoaching te gaan doen. Nochtans is een teamcoach een sleutelfiguur in hoe een team functioneert en zich ontwikkelt. Een teamcoach kan van ontzettend grote waarde zijn binnen een groep van mensen.

Wat doet een teamcoach nu precies? Wat is zijn of haar plaats en rol in een organisatie, in een bedrijf? Wat moet een teamcoach allemaal kunnen? En is het echt zo moeilijk om teamcoach te zijn? Wat brengt teamcoaching op voor een groep?

In dit webinar verduidelijken we teamcoaching in al zijn aspecten. Aan de hand van concrete voorbeelden, bouw je een goed beeld op van wat teamcoaching inhoudt.

Je leert eveneens hoe NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) jou kan helpen om een professionele teamcoach te zijn.

Aan het einde van het webinar heb je een overzicht van wat teamcoaching kan zijn en kan je voor jezelf een begin maken of dit iets voor jou is.

Een webinar vraagt weinig tijd en energie! Je kan lekker thuis voor jouw pc het webinar volgen. Je kan het nadien herbeluisteren en je kan ook het boekje rond dit thema gratis downloaden.

Overzicht inhoud

  • Welkom en voorstelling van onszelf
  • Waarom zou je als team willen groeien?
  • Wat is teamcoaching en waar dient het voor?
  • Welke rol speelt NLP in teamcoaching?
  • Waarom zou je NLP-teamcoach worden?

Wanneer

Onmiddellijk

Nieuwsgierig?

Hier herbekijken
X