Hoe word jij de leider die je wilt zijn? - GROEI ACADEMIE
Webinars

Hoe word jij de leider die je wilt zijn?

Hoe word jij de leider die je wilt zijn?

Heel wat mensen komen in leidinggevende functies terecht. Je krijgt één of meerdere teams onder je hoede. Je bent verantwoordelijk voor het goed functioneren van een bedrijf, een school, een ziekenhuis, een … Deze gehelen waarvoor je verantwoordelijk bent, maken deel uit van een steeds complexer wordende wereld, waarin heel wat uitdagingen dagelijkse kost zijn. Er is toenemende druk om te presteren, om ervoor te zorgen dat iedereen zich goed voelt en zijn talenten zoveel mogelijk kan ontplooien.

Werknemers zijn mondig geworden en hebben hun eigen persoonlijke agenda. Vaak zijn de middelen waarmee je moet werken, gering en toch worden dezelfde prestaties verwacht. Enzovoort. De lat ligt vrij hoog en het is jouw taak om de mensen uit jouw team mee te krijgen in het kader waarin moet worden gewerkt en gepresteerd. Daarnaast is het jouw taak om je eigen talenten en passie in te zetten, zodat je een inspirerende figuur bent voor je team.

Kortom: er ligt in deze 21ste eeuw heel wat druk op de schouders van leidinggevenden. Heel wat mensen in leidinggevende functies vragen zich te weinig af welke leider er in hen schuilt en of ze leiding geven op een manier die past bij hun persoon, of ze m.a.w. de leider zijn die ze echt willen zijn.

Nochtans is dit een cruciale sleutel om in je eigen vaarwater terecht te komen als leidinggevende. Het is een cruciale sleutel om het geheel waarvoor je verantwoordelijk bent, optimaal te laten functioneren. Het is ook de beste remedie om energiek en gezond te blijven en niet in de val van burnout terecht te komen. Reden te over dus om stil te staan bij de vraag: ‘hoe word je de leider die je wilt zijn?’

In dit webinar werken we deze sleutel verder uit. Aan de hand van concrete voorbeelden, staan we stil bij enkele vragen en krijg je een aanzet om je eigen antwoorden te vinden.

Je leert eveneens hoe NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) jou kan helpen om de leider te worden die je écht wilt zijn voor jouw team.

Aan het einde van het webinar heb je enkele concrete kapstokken om alvast zelf mee aan de slag te gaan.Interesse?

Een webinar vraagt weinig tijd en energie! Je kan lekker thuis voor jouw pc het webinar volgen. Je kan het nadien herbeluisteren en je kan ook het boekje rond dit thema gratis downloaden.

Overzicht inhoud

 • Welkom en voorstelling van onszelf
 • Waarom zou je een betere leider willen zijn?
 • In welk soort leiderschap herken je jezelf?
 • Welke capaciteiten heeft een leider in de 21ste eeuw nodig?
 • Wat is NLP en hoe kan het jou helpen om de leider te worden die je wilt zijn?
  • Betere communicatie
  • Efficiënter samenwerken
  • Alles uit je team halen
  • Een rolmodel zijn voor je team: inspireren, motiveren, vertrouwen opbouwen, connecteren, harmonisch samenwerken …
 • Waarom zou je een NLP opleiding volgen?

Wanneer

Onmiddellijk

Nieuwsgierig?

Hier herbekijken
X