NLP, wat kan je ermee? - GROEI ACADEMIE
Webinars

NLP, wat kan je ermee?

NLP, wat kan je ermee

NLP … drie letters. Echter, waarvoor staan deze letters? En hoe kan NLP jouw leven positief beïnvloeden? Kortom: NLP, wat kan je ermee?

Neuro Linguïstisch Programmeren gaat over hoe jij ervaringen opslaat in jouw brein. En of dit jou helpt of niet. Het is een set van tools waarmee je aan de slag kan. Het gaat over keuzevrijheid hebben in je leven. Het gaat over innerlijke vrijheid. Het gaat over communicatie, met jezelf en met anderen.

Het gaat vooral over de verborgen drijfveren en systemen in ons, die ervoor zorgen dat we op een bepaalde manier handelen en communiceren. Het zijn net deze zaken die vaak vergeten worden, waardoor het resultaat uitblijft. NLP zet net deze dingen voorop, waardoor je zeer krachtige handvatten krijgt die jouw leven, jouw relaties, jouw communicatie, jouw functioneren bijsturen in de richting die je zelf wilt.

In dit webinar verduidelijken we wat NLP allemaal inhoudt. We zetten enkele belangrijke NLP-tools in het daglicht. En we geven jou een paar kapstokken, waarmee je na het webinar al meteen aan de slag kunt.

Aan het einde van het webinar heb je bagage mee waarmee je kan proeven van wat NLP in jouw leven kan betekenen en kan je voor jezelf uitzoeken of een NLP opleiding iets voor jou is.

Een webinar vraagt weinig tijd en energie! Je kan lekker thuis voor jouw pc het webinar volgen. Je kan het nadien herbeluisteren en je kan ook het boekje rond dit thema gratis downloaden.

Overzicht inhoud

  • Welkom
  • Wat is NLP en enkele voorbeelden van hoe NLP deze werkmodellen kan verrijken
  • Enkele NLP tools die jouw leven gemakkelijker kunnen maken
  • Waarom zou je een NLP-opleiding volgen?

Wanneer

Onmiddellijk

Nieuwsgierig?

Hier herbekijken
X