Aanmelden

WORD ONZE GAST-
SPREKER of TRAINER

Potentiële gastsprekers en gasttrainers kunnen hun eigen aanmeldingsprofiel aanmaken. Op die manier kunnen ze zich kandidaat stellen om mee te werken aan één van onze evenementen. Om deze aanmelding succesvol te kunnen doorvoeren, moet je expert zijn binnen jouw vakgebied rond een specifiek thema dat te maken heeft met persoonlijk geluk, ontwikkeling, leiderschap, groei of coaching. Daarnaast ben je meerdere keren per jaar daadwerkelijk als gastspreker of gasttrainer actief en spreekt het in je voordeel wanneer je referenties kan voorleggen. Tot slot kijken we naar de onderlinge match tussen onszelf en de potentiële gastspreker en gasttrainer.

 

Ben jij geïnteresseerd om je aan te melden met jouw profiel als potentiële gastspreker of gasttrainer? Vul dan het overeenkomstige formulier hiernaast in, want dit is de eerste stap. Wij bekijken maandelijks het nieuwe aanbod aan gastsprekers en gasttrainers. Wij maken een selectie op basis van onder andere expertise, ervaring, referenties en onderscheidend vermogen. Je krijgt sowieso een email terug met onze reactie. Door onze drukke agenda’s kan deze email enige tijd op zich laten wachten.

 

Bij een positieve reactie zullen we jou persoonlijk contacteren om face-to-face af te spreken.


Aanmelden voor

GASTTRAINER IN ONZE THEMADAGEN

Aangaande persoonlijk geluk, ontwikkeling, leiderschap, groei en coaching GASTTRAINER

Potentiële gasttrainers kunnen hun eigen profiel aanmelden via het aanmeldingsformulier tot samenwerking aan één van onze themadagen.

Lees meer

GASTSPREKER IN ONS INSPIRATIECAFÉ

Aangaande persoonlijk geluk, ontwikkeling, leiderschap, groei en coaching GASTSPREKER

Potentiële gastsprekers kunnen hun eigen profiel aanmelden via het aanmeldingsformulier tot samenwerking aan Ons Inspiratiecafé.

Lees meer
X