Over hypnose

Resultaatgericht communiceren en samenwerken!
Oplossingsgericht communiceren!

Waarom hypnose?

Tenzij je hypnose actief beoefent, blijft je gehypnotiseerd!

Hypnose is het proces om iemand in trance te brengen. Het wordt al eeuwen toegepast om mensen te helpen. De toepassingsgebieden zijn enorm. Hypnose wordt de laatste jaren meer en meer ingezet als zeer efficiënt middel voor tal van zaken. Artsen en hulpverleners allerlei gebruiken steeds meer hypnose. En leidinggevenden, sprekers en verkopers gebruiken steeds meer conversationele hypnose, waarvoor deze opleiding een goeie basis legt.

The Society of NLP

GROEI ACADEMIE is aangesloten bij ‘The Society of Neuro-Linguistic Programming™’

GROEI ACADEMIE wordt erkend als ‘NLP Training Instituut‘ in België door ‘The Society of NLP™

Alex Peeters‘ is zowel als ‘Licensed Trainer of NLP™‘ en ‘Licensed NLP Coaching Trainer™‘ terug te vinden in ‘Database of Licensed Trainers of Neuro-Linguistic Programming™’

Marleen Devisch‘ is zowel als ‘Licensed Trainer of NLP™‘ en ‘Licensed NLP Coaching Trainer™‘ terug te vinden in ‘Database of Licensed Trainers of Neuro-Linguistic Programming™’

Meer informatie >>

Referenties

Sara

“Exponentieel Groeien. Bedankt voor je bijdrage aan mijn groei. Voor de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen in de NLP technieken. Voor al de kleine sporadische tips die je hebt gegeven.”

“Ik bewonder jouw gedrevenheid, jouw passie waarmee je continue kennis opdoet en hoe je deze met evenveel passie en gedrevenheid doorgeeft. De precisie die je soms eiste is torenhoog en heeft mij dan ook uit mijn comfortzone doen komen.”

Wim Heinkens

NooitMeer

“Excellent! Leuke, leerrijke Hypnotic Practitioner en horizon verruimend!”

André Fierens

“Bij de GROEI ACADEMIE staat groeien op nummer één en dat ervaar je zelf zeer snel.”

Françoise

Ik wil meer weten over hypnose

Waar?
Gistelse Steenweg 190 / 0101, 8200 Brugge, West-Vlaanderen, België

The Society of NLP

Disclaimer
Wij geven geen medische informatie. Wij zijn niet medisch gekwalificeerd. Wij doen geen medische diagnoses of behandelingen. Onze trainingen vervangen geen consultatie bij de arts, psycholoog, therapeut of psychiater. Voor behandeling van medische klachten raden wij jou aan om naar jouw huisarts, psycholoog of psychiater te gaan.

Wanneer?

Bijna elke derde woensdagavond van de maand. Toekomen vanaf 19:45. Aanvang: 20:00. Einde: tussen 21:00 en 21:30. Jouw keuze:

Prijs:

GRATIS bij opdagen. En 20 € bij niet opdagen zonder annuleren.

Inschrijven is verplicht!

Deze infomomenten zijn enkel met zekerheid toegankelijk voor zij die zich ten minste 72 uur voor aanvang inschrijven. Annuleren kan tevens tot 72 uur op voorhand.

Voornaam

Achternaam

E-mail

Telefoonnummer

Bedrijf

BTW- of ondernemingsnummer

Bericht

Schrijf mij in voor de online nieuwsbrief

Ik aanvaard de Privacyverklaring en het Cookiebeleid
Na te lezen @ Privacyverklaring en Cookiebeleid

X