Nascholing rond één thema - GROEI ACADEMIE

Nascholing

WAAROM onze nascholing bijwonen

De reden dat wij Onze Nascholing promoten, is omdat onderzoeken uitwezen dat totale integratie ontstaat bij regelmatig herhalen. Het is dus van kapitaal belang om jouw vaardigheden te blijven onderhouden. Integreren doe je door te herhalen en door in te oefenen. Desondanks dat er tijdens onze opleidingen vele oefenmomenten voorzien zijn, is het enorm leerrijk om het aangeleerde verder in te oefenen.

Daarnaast stellen we vast dat het niveau aangaande het toepassen van gevolgde opleidingen veelal anders kan, omdat wij vinden dat het integratieniveau van vele Nederlandstalige  opleidingen te laag is, ook al zijn de beoefenaars ervan tot enorm tevreden over de vele opgedane inzichten tijdens die opleidingen, en over wat het hun reeds heeft opgebracht.

Toch vragen wij ons af bij wie van jullie deze opgedane kennis reeds een deel van jouw manier van leven geworden is, geheel automatisch en vanzelfsprekend?

En zijn wij enorm nieuwsgierig naar wat jij nu eigenlijk na jouw opleidingen, hiervan in jouw dagdagelijkse leven toepast en ten volle hebt geïntegreerd.

Waardoor we jou willen helpen om jouw investering in jezelf, tot veel meer te laten renderen dan wat nu reeds het geval is. En dit doen we door het aanbieden van Onze Nascholing!

Wetende dat wanneer je iets herhaalt, je vertrekt van daar waar je inmiddels gekomen bent, en omdat we jou deze kans tot herhalen ten volle gunnen, bieden we onze opleidingen die jij wenst te herhalen aan, aan 50% van de gangbare prijs.

Info over onze nascholing »

Wat onze nascholing omvat

Onze Nascholing bestaande onder de vorm van gedachte-experimenten, inoefenmomenten, masterclasses en themadagen, telkens rond één specifiek thema, ofwel uit herhaling van een hele opleiding.

Dit aanbod vormt een mix van herhaling, van het opdoen van nieuwe kennis, inzichten en inoefenen, om vanaf dan steeds verder toe te passen.

En dit kan zowel ‘Online via ZOOM‘ als ‘Ter plaatse bij GROEI ACADEMIE:

Online via ZOOM

Online MasterClass

Ook al volgde je een master practitioner of master business practitioner opleiding, na verloop van tijd, willen sommigen zich via Onze Online Nascholing verder verdiepen in wat ze eerder hebben gezien tijdens deze opleidingen.

Tijdens een Online MasterClass krijg je geheel nieuwe inspirerende verhalen vol inzichten, tools, experimenten... en dit op een hoger niveau dan tijdens je master practitioner of master business practitioner opleiding reeds het geval was.

Het opzet van deze Online MasterClass is dus geheel anders dan onze Online InOefenMomenten, omdat deze laatste dienen om wat je reeds eerder hebt gezien tijdens onze opleidingen, verder te integreren en te verdiepen door dit verder in te oefenen.

En ja, onderzoeken wezen uit dat groei ontstaat door je regelmatig te verdiepen. Het is dus van kapitaal belang om jouw investering in jezelf, te blijven verdiepen.


Ongeveer elke 1ste woensdagavond van de maand organiseren wij via ZOOM een Online MasterClass.  Toekomen vanaf 19:30. Aanvang: 19:45. Einde: 21:30.

Deelnemen aan deze facebook groep is GRATIS.
KLIK HIER om lid te worden van deze groep.

Echter deelnemen via ZOOM aan een Online MasterClass kost 47,00 € incl. BTW. Een jaarabonnement kost 307,00 € incl. BTW.

Ofwel ga je voor ons Online MasterClass Videoabonnement op alle bestaande en toekomstige opnames aan 29,00 € incl. BTW per maand, beschikbaar tijdens de duur van je lidmaatschap.
KLIK HIER om je te ABONNEREN.

de Speeltuin van Alex

Deze heeft als doel om samen met Alex Peeters aan gedachte-experimenten te doen.

Om kunde, kennis, inzichten, ervaringen... met elkaar te delen, al experimenterende.

We praten enkel over het experiment nadat we het hebben gedaan, we gaan de dingen niet dooddenken of -praten, zonder meermaals te hebben geëxperimenteerd.

de Speeltuin van Alex is toegankelijk voor iedereen die hierin geïnteresseerd is en daaraan al experimenterende wil deelnemen.


Ongeveer elke 2de woensdagavond van de maand om 19u30 ontmoeten we elkaar via ZOOM om samen aan gedachte-experimenten te doen.

Deelnemen aan deze facebook groep is GRATIS.
KLIK HIER om lid te worden van deze groep.

En deelnemen via ZOOM aan de Speeltuin van Alex is GRATIS. Echter inschrijven is verplicht.

Ofwel ga je voor de Speeltuin van Alex Videoabonnement op alle bestaande en toekomstige opnames aan 1,00 € incl. BTW per maand, beschikbaar tijdens de duur van je lidmaatschap.
KLIK HIER om je te ABONNEREN.

InOefenMomenten met OefenPlatform

Welke opleiding je ook volgt, na verloop van tijd zijn er bepaalde thema’s die jouw aandacht trekken en waar je bijzondere interesse voor hebt. Dan krijg je zin om je er verder in te verdiepen en om er misschien jouw specialisatie van te maken. Of je hebt gewoonweg interesse om je te verdiepen in een bepaald onderdeel van de opleiding die je volgt.

Onderzoeken wezen uit dat totale integratie ontstaat bij regelmatig herhalen. Het is dus van kapitaal belang om jouw vaardigheden te blijven onderhouden.

Integreren doe je door te oefenen. Desondanks dat er tijdens onze opleidingen vele oefenmomenten voorzien zijn, is het enorm leerrijk om het aangeleerde verder in te oefenen.


Ongeveer elke 3de woensdagavond van de maand ontmoeten we elkaar via ZOOM om samen online in te oefenen.  Toekomen vanaf 19:30. Aanvang: 19:45. Einde: 21:30.

Deelnemen aan deze facebook groep is GRATIS.
KLIK HIER om lid te worden van deze groep.

Echter deelnemen via ZOOM aan een Online InOefenMomenten kost 24,00 € incl. BTW. Een jaarabonnement kost 157,00 € incl. BTW.

Ofwel ga je voor ons Online InOefenMomenten Videoabonnement op alle bestaande en toekomstige opnames aan 15,00 € incl. BTW per maand, beschikbaar tijdens de duur van je lidmaatschap.
KLIK HIER om je te ABONNEREN.

Ter plaatse bij GROEI ACADEMIE

Herhalingen

Herhalen van één van onze door The Society of NLP internationaal erkende opleidingen, is maximaal aan 50% van de gangbare prijs bij voorlegging van jouw persoonlijk overeenkomstige certificaat.

Coaching Foundation

NLP Business Practitioner
NLP Business Master Practitioner
NLP Business Coach

NLP Practitioner
NLP Master Practitioner
NLP Coach

Hypnotic Practitioner

Themadagen

Welke opleiding je ook volgt, er zijn steeds bepaalde thema’s die jouw aandacht trekken en waar je bijzondere interesse voor hebt.

Dan krijg je zin om je er verder in te verdiepen en om er misschien jouw specialisatie van te maken.

Of je hebt gewoonweg interesse om je te verdiepen in een bepaald onderdeel van de opleiding die je volgt.

Deze workshops zijn tevens heel praktijkgericht. Je krijgt tal van oefeningen om nadien thuis verder toe te passen.

KLIK HIER voor meer info.

InOefenMomenten met OefenPlatform

Welke opleiding je ook volgt, na verloop van tijd zijn er bepaalde thema’s die jouw aandacht trekken en waar je bijzondere interesse voor hebt. Dan krijg je zin om je er verder in te verdiepen en om er misschien jouw specialisatie van te maken. Of je hebt gewoonweg interesse om je te verdiepen in een bepaald onderdeel van de opleiding die je volgt.

Integreren doe je door te oefenen. Desondanks dat er tijdens onze opleidingen vele oefenmomenten voorzien zijn, is het enorm leerrijk om het aangeleerde verder in te oefenen.

KLIK HIER voor meer info.

Onze aanpak

Op deze momenten zal je kennismaken met één thema om ofwel verder in te oefenen, ofwel om je verder in te verdiepen, ofwel om iets geheel nieuw te leren. Ze worden per thema aangeboden en je kunt er vragen stellen aan professionals.

Voor wie onze nascholing bestemd is

de Speeltuin van Alex is toegankelijk voor iedereen.

Onze Themadagen zijn toegankelijk voor iedereen, tenzij anders aangegeven.

Onze InOefenMomenten zijn toegankelijk voor iedereen die ofwel bij GROEI ACADEMIE een opleiding volgen of gevolgd hebben, of voor zij die kunnen aantonen dat ze elders een internationaal erkende ‘NLP™, NLP Coach™ of hypnose‘-opleiding volgden, erkend door The Society of NLP.

Onze MasterClass is toegankelijk voor iedereen die kan aantonen dat ze een internationaal erkende master practitioner opleiding volgden, met voorrang aan deze erkend door The Society of NLP.

Onze Herhalingen zijn toegankelijk voor iedereen die kan aantonen dat ze een overeenkomstige internationaal erkende ‘NLP™, NLP Coach™ of hypnose‘-opleiding volgden, erkend door The Society of NLP.

Info over onze nascholing

Waar?
Gistelse Steenweg 190 bus 0101, 8200 Brugge, West-Vlaanderen, België

Disclaimer
Wij geven geen medische informatie. Wij zijn niet medisch gekwalificeerd. Wij doen geen medische diagnoses of behandelingen. Onze trainingen vervangen geen consultatie bij de arts, psycholoog, therapeut of psychiater. Voor behandeling van medische klachten raden wij jou aan om naar jouw huisarts, psycholoog of psychiater te gaan.

  Voornaam

  Achternaam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Bedrijf

  Bericht

  Schrijf mij in voor de online nieuwsbrief

  Ik aanvaard de Privacyverklaring en het Cookiebeleid

  Na te lezen @ Privacyverklaring en Cookiebeleid


  WORD ééN VAN ONZE ASSISTENTEN

  X