Over NLP

Resultaatgericht communiceren en samenwerken!
Oplossingsgericht communiceren!

NLP omvat zeer vele nieuwe wegen om iets succesvol te doen. Het stimuleert creativiteit, flexibiliteit… tot het ontdekken van nieuwe dingen. Het vergroot jouw mogelijkheden, en zoveel meer.

De studie van succesvol gedrag

NLP is de studie van succesvol gedrag. Je NLP eigen maken in je dagdagelijks leven, wat zal leiden tot het stellen van juistere vragen, het verkrijgen van veel meer inzicht in anderen en tot communiceren met meer impact.

Een communicatietool

NLP is een communicatietool die jouw communicatie kan optimaliseren, en dit in elk terrein van jouw leven, dus ook op de werkvloer. En met NLP kan je jouw gedrag in die richting sturen die jij wilt, doch waar iedereen uit jouw omgeving baat bij heeft.

Een methodologie

En NLP is een methodologie achter een reeks succesvolle technieken en hulpmiddelen om beter te communiceren. Een toolbox die verandering op een gemakkelijke en snelle manier mogelijk maakt. Zowel privé als in je bedrijf of organisatie leer je met NLP de juiste vragen stellen, snel een goed contact opbouwen met anderen, jouw communicatie versterken, grip krijgen op je emoties, je gedrag veranderen, je levenskwaliteit verhogen, een positieve klantbeleving creëren, en nog veel meer. En dit alles op zo’n manier waar iedereen baat bij heeft. NLP is enorm efficiënt en effectief, eenvoudig toe te passen. Een hele grote troef voor bedrijven en organisaties in de 21ste eeuw, waar alles voortdurend in beweging is.

Een bewustmaker

En NLP is een bewustmaker die je leert welke waarden, overtuigingen, processen, patronen, gedragingen… die jouw gedrag, gewenst en ongewenst, in het hier en nu aansturen, zodat je hier invloed op kan uitoefenen door ander gedrag in te zetten. Je leert jouw eigen subjectieve werkelijkheid van de wereld te begrijpen. Je leert de regie te nemen over deze werkelijkheid: ‘meer grip op je emoties, je gevoelen en je gedachten… waardoor jouw gedachten, reacties en gedrag zich optimaliseren.’

Een attitude

En NLP is een attitude, een levenshouding, die je leert dingen te bereiken vanuit nieuwsgierigheid, waar durven experimenteren een must is.

Een toolbox op de werkvloer

En met NLP wordt het op de werkvoer makkelijker om jezelf en jouw medewerkers te motiveren, om een team te laten samenwerken, om de samenwerking tussen teams te bevorderen, om veranderingsprocessen te begeleiden, om te bepalen welke persoon op de juiste plaats zit voor een bepaalde functie of in een gemeenschappelijke functie. NLP helpt persoonlijk leiderschap optimaliseren, laat medewerkers effectiever functioneren, leert mensen om zich beter op elkaar af te stemmen, creëert succesvolle communicatie en veel minder miscommunicatie. En met NLP als toolbox worden doelen gerealiseerd. NLP is een uitstekende toolbox om mensen te coachen, zowel individueel als in team.

Resultaatgericht communiceren en samenwerken met NLP

Meer over GROEI ACADEMIE

Marleen & Alex vertellen je alles over onze 'GROEI ACADEMIE' en geeft het antwoord op de vraag: "Wat is NLP en wat kan je ermee?"

Meer over NLP

Dr. Richard Bandler mede grondlegger van NLP en tevens oprichter van 'The Society of NLP' aan het woord over het ontstaan van NLP en waarom deze aanpak zo revolutionair is.

Meer over de NLP-opleidingen

Kathleen LaValle, NLP master-trainer, vertelt hoe NLP het verschil maakt in haar leven en dat van haar studenten.

The Society of NLP

GROEI ACADEMIE is aangesloten bij ‘The Society of Neuro-Linguistic Programming™’

GROEI ACADEMIE wordt erkend als ‘NLP Training Instituut‘ in België door ‘The Society of NLP™

Alex Peeters‘ is zowel als ‘Licensed Trainer of NLP™‘ en ‘Licensed NLP Coaching Trainer™‘ terug te vinden in ‘Database of Licensed Trainers of Neuro-Linguistic Programming™’

Marleen Devisch‘ is zowel als ‘Licensed Trainer of NLP™‘ en ‘Licensed NLP Coaching Trainer™‘ terug te vinden in ‘Database of Licensed Trainers of Neuro-Linguistic Programming™’

Meer informatie >>

Referenties

“Alex en Marleen, ik heb de laatste dagen enorm veel aan jullie gedacht. Hoe ik veranderd ben, wat ik allemaal kan toepassen. Marleen, onze privé-sessies hebben veel shifts veroorzaakt. Het is prachtig om te zien hoe NLP een manier van leven wordt en waar het soms veel en chaotisch leek in de lessen, voel ik hoe anders ik de wereld en de mensen ben gaan zien. Mijn droom is aan het uitkomen en mede dankzij jullie! Een dikke welgemeende dankjewel.”

Kristien Cillen

http://change2positive.be/

“Ik wou jullie bedanken voor de blijvende impact die mijn passages bij jullie nalieten. Het heeft me verder doen groeien als mens.

Weinig tijd voor NLP kunnen nemen laatste jaren door andere opleidingen maar toch onrechtstreeks al vruchten afgeworpen door de kansen die mij geboden werden.

Ik heb jullie in gedachte als ik denk wie mij allemaal deed groeien, thanks!”

Dieter S.

“Exponentieel Groeien. Bedankt voor je bijdrage aan mijn groei. Voor de mogelijkheid om mij verder te ontwikkelen in de NLP technieken. Voor al de kleine sporadische tips die je hebt gegeven.”

“Ik bewonder jouw gedrevenheid, jouw passie waarmee je continue kennis opdoet en hoe je deze met evenveel passie en gedrevenheid doorgeeft. De precisie die je soms eiste is torenhoog en heeft mij dan ook uit mijn comfortzone doen komen.”

Wim Heinkens

NooitMeer

“Het bouwen van trajecten, toepassen van GROW en NLP tools met als afsluiter speedcoaching met externen up tempo. Met een team van coaches een geweldige 9-daagse gehad!”

Carmen Verschuur

Ik wil meer weten over NLP

Waar?
Gistelse Steenweg 190 / 0101, 8200 Brugge, West-Vlaanderen, België

The Society of NLP

Disclaimer
Wij geven geen medische informatie. Wij zijn niet medisch gekwalificeerd. Wij doen geen medische diagnoses of behandelingen. Onze trainingen vervangen geen consultatie bij de arts, psycholoog, therapeut of psychiater. Voor behandeling van medische klachten raden wij jou aan om naar jouw huisarts, psycholoog of psychiater te gaan.

Wanneer?

Bijna elke derde woensdagavond van de maand. Toekomen vanaf 19:45. Aanvang: 20:00. Einde: tussen 21:00 en 21:30. Jouw keuze:

Prijs:

GRATIS bij opdagen. En 20 € bij niet opdagen zonder annuleren.

Inschrijven is verplicht!

Deze infomomenten zijn enkel met zekerheid toegankelijk voor zij die zich ten minste 72 uur voor aanvang inschrijven. Annuleren kan tevens tot 72 uur op voorhand.

Voornaam

Achternaam

E-mail

Telefoonnummer

Bedrijf

BTW- of ondernemingsnummer

Bericht

Schrijf mij in voor de online nieuwsbrief

Ik aanvaard de Privacyverklaring en het Cookiebeleid
Na te lezen @ Privacyverklaring en Cookiebeleid

X