Autisme Academie Nederland - GROEI ACADEMIE

Partners

Autisme Academie Nederland

De Autisme Academie Nederland van Auticomm bestaat al sinds 2008, is onderdeel van de Plan B Academie en is gespecialiseerd in autisme & communicatie en autisme & overprikkeling/stress.

Wat autisme precies is blijft gedeeltelijk een raadsel, zelfs voor ons. Wat wij wel weten is hoe communicatie in relatie tot autisme werkt en nog belangrijker wat de invloed is van stress|overprikkeling|prikkels op het mentale en fysieke welzijn.

Als één van de eersten koppelde Marjon Kuipers samen met haar team van ervaringsdeskundige trainers de stressbeleving van mensen met autisme aan de mate waarin zij hun autisme ervaren. Simpel gezegd: Hoe meer stress, hoe meer last van autisme, hoe minder stress hoe minder last van autisme. Een visie waar veel mensen met autisme zich in herkennen. Wij zijn de experts op dit gebied.

Binnen de trainingen is veel aandacht voor stress en prikkelverwerking. Want niet alleen kennis over wat er gebeurt bij stress maar vooral ook wat hier aan te doen bepaalt levenskwaliteit. Zowel voor degene met autisme als voor hun omgeving.

X